Újból apróságot nevel Pokorny Lia

Forrás: www.sorok.com/Sorok Peter -
kutya Pokorny Lia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő családja új taggal gyarapodott, akit nagy szeretettel fogadtak. A kis Szofit már alig lehet elválasztani Liától, aki boldogan vállalja a bébiszitter szerepét.

Bár a színésznő nagyon szeretne egy saját kis négylábú kedvencet, még nem tartja alkalmasnak a körülményeket egy kutyus számára.

Forrás: www.sorok.com/Sorok Peter

„A mi családunk imádja a kutyákat, életem során mindig volt saját kedvencem. Most Szofi az, aki bár sajnos nem az enyém, mégis annak tekintem. Ha a gazdijának bármilyen teendője van, és én úgy érek rá, nagyon szívesen vigyázok a kis gézengúzra. Van egy kutyaovi, ahová beirattuk, azt nagyon imádja, hisz sok hasonlóan pici kutyával lehet együtt. A fiam megveszik érte, és a telefonom tele van a róluk készült fotóimmal. Ha az embernek kutyája lesz vagy gyereke, akkor nagyban megváltozik az élete, és minden körülöttük kezd forogni. Ez egy külön életritmust követel, amihez alkalmazkodni kell, hiszen mindig annak a pici élőlénynek kell az elsőnek lenni. Jelenleg nincsen saját kutyusunk, mert lakásban élünk, és megfogadtam, hogy csak akkor lesz kutya, ha kertes házba költözünk. Az idén Szlovéniában nyaraltunk, ahová Szofi is velünk tartott. Rá kellett jönnünk, hogy nehezen megoldható az állattal történő nyaralás, mert nem minden üdülőhely befogadó velük szemben. Például nem is fürödtünk, mert nem találtunk olyan partszakaszt, ahol kutyussal lehet pancsolni" – mesélte az időnként bevaduló színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.