Megható bejelentést tett a szépségkirálynő, Kulcsár Edina

Forrás: Life.hu -
nyeremény Kulcsár Edina felajánlás autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta nyereményautóját és a többi ajándékot Kulcsár Edina, Miss World Hungary 2014. Hazánk legszebb lánya az átadáson meglepő bejelentést tett, az 1 millió forintos készpénzt nem tartja meg.

Kulcsár Edina nemcsak szépségével, hanem nemes lelkével is hódít. A nyeremény 1 millió forintot nem tartja meg, a felét felajánlotta a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.

Forrás: Life.hu

"Amikor bekerültem a táborba és hallottam, hogy lesz egy 1 milliós nagyságrendű nyeremény is, akkor otthon a páromnak mondtam, hogy ha esetleg megnyerem a szépségversenyt, akkor ennek az összegnek a felét szeretném felajánlani gyerekeknek. Számomra annyira egyértelmű volt, ha a semmiből érkezik egy ekkora összeg, azt nem lehet mind megtartani, jó dolgokra kell felhasználni. Nem vet fel minket a pénz, el tudtam volna költeni mindet, de inkább rászorulókon segítek vele. Jobban érzem magam, ha kevéssel is, de hozzájárulhatok beteg gyerekek gyógyításához. A párom pont tegnap vett egy tévés játékot, amit szintén beviszünk a kórházba a gyerekeknek, ne unatkozzanak szegények a gyógyulás alatt. Hála Istennek, nem volt soha a közelemben senki sem ennyire beteg, ennek ellenére át tudom érezni mások fájdalmát és örömét" - árulta el Edina, aki nem jómódú családban született.

Forrás: Life.hu

"Ha valaki szegény volt korábban vagy nem veti fel a pénz, az sokkal könnyebben ad, mint egy milliomos. Én édesanyámmal és a dédnagymamámmal éltem egy csepeli, másfél szobás, 50 négyzetméteres panellakásban. Én, a dédim, az anyukám éltünk egy szobában, a kisszobában pedig a mamám fia, aki ráadásul ivott. Így nőttem fel, nem voltunk gazdagok, de felnőttem és ez is hozzásegített ahhoz, hogy jószívű legyek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.