Orlando Bloomon röhög Bieber

pofon válás Miranda Kerr Justin Bieber Orlando Bloom szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs ám vége Orlando Bloom és Justin Bieber pofozkodós sztorijának. A Miranda Kerr miatt kitört botrányon tovább csámcsog a nemzetközi bulvársajtó. És mi is.

Egy ibizai étteremben húzott be Justin Orlandónak. A botrányos énekes szerint Bloom sértegette Mirandát, aki - ha a pletykáknak hinni lehet - Justinnal is ágyba bújt a házassága alatt.

Kerr ügyvédje azonban közleményt adott ki, amelyben tagadták, hogy a frissen elvált modell lefeküdt volna a nála jóval fiatalabb énekessel. "Miranda szeretne kimaradni a történtekből, nem volt semmi közte és Mr. Bieber között" – jelentette ki az ügyvéd.

Hogy mi történt és mi nem Kerr és Bieber között, nem tudni, azt azonban igen, hogy Justin szívesen gúnyolódik Orlando Bloomon, s a pofon után az alábbi képet tette közzé riválisáról az Instagramján.

Forrás: Justin Bieber/Instagram

Schmuck Andor nem neheztel Balázsrahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-sebestyen-balazsra-galambos-lajossal-ellentetben-schmuck-andor-nem-sertodott-meg.htmlGalambos Lajos megsértődött, Schmuck Andor pedig viccesnek találta Sebestyén Balázs otromba poénkodását. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLuxusvakáció Sarka Kata élete? http://www.life.hu/bulvar/20140729-sarka-kata-balatonfoldvaron-nyaral-a-facebookon-is-megosztotta-a-hirt.htmlAki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul.TV + BulvárOrigoÚjabb fiatal fiúra nyomul Détár Enikő? http://www.life.hu/bulvar/20140731-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-feltekennye-tette-parjat.htmlFéltékeny balek szerepét osztotta a TV2 Détár Enikő Péterére. A férfi pedig úgy tűnik, belemegy a csatorna játékába és a forgatókönyv által előírtak szerint mondja kamerába bánatát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.