Romantikus lányregényt kanyarintott a TV2 Détár Enciék köré

Détár Enikő víz TV2 csónak Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összeköltözést tervezgető Détár Enikő-Kiss Péter álompár a TV2 Édes Életében a "giccsromantika" teljes eszköztárát kimerít. A minap a férfi virágot szedett a színésznőnek, most pedig csónakázni vitte. Volt is minden: olasz sláger, vizes csók. Mi azért kicsit émelygünk irigyek vagyunk. 

Annyira szeretnénk még ragozni a látottakat, de nem megy. A videóról a TV2 illetékesei a következőket írták, mi akkor már nem is erőlködnénk: "Furcsa vízi jógához hasonlító mozdulatokkal próbáltak bekecmeregni Détár Enikőék a vízből a csónakba, majd végül sikerült partot érniük. Ám ekkor már messzebb kerültek szálláshelyüktől, így kis pihenés után stoppolásra adták fejüket..." - de ez, higyjétek el, nem adja vissza az élményt. De szerencsétek van, mert megnézhetitek.

Orvosa zaklatta Pokorny Liáthttp://www.life.hu/bulvar/20140801-pokorny-lia-szinesznot-13-evesen-zaklatta-orvosa.htmlÉletre szóló rossz élményket okozott zaklatója a Pokorny Liának. A színésznőt kamaszkorában sportorvosa zaklatta, ő pedig még a szüleinek sem mondta el, min megy keresztül. TV + Bulvár--Lemondott a TV2 a Big Brotherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140731-nem-indul-el-a-tv2-n-a-big-brother-2-osszel.htmlMájus közepén még nagy elánnal harangozta be a TV2, hogy ősszel útjára indítják a Big Brother 3-at. Hát nem - tudta meg az Origo.TV + Bulvár--Újabb fiatal fiúra nyomul Détár Enikő? http://www.life.hu/bulvar/20140731-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-feltekennye-tette-parjat.htmlFéltékeny balek szerepét osztotta a TV2 Détár Enikő Péterére. A férfi pedig úgy tűnik, belemegy a csatorna játékába és a forgatókönyv által előírtak szerint mondja kamerába bánatát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.