Alig ismerte elhunyt féltestvérét Drew - Nem gyászol a színésznő

Forrás: AFP/Jason Merritt -
öngyilkos drog öngyilkosság alkohol Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 30-án, egy nappal a 48. születésnapja előtt, találták holtan autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessicát. A hatóságok először öngyilkosságra gyanakodtak, de azóta az is felmerült, hogy alkohol- és drogtúladagolásban halt meg az asszony. 

"Hátradőlve, öntudatlanul ült a kormány mögött. Szólongattam, de semmire sem reagált"nyilatkozta a Daily Mailnek a garázs tulajdonosa, Marta Lopez, aki a hatóságot értesítette.

"Gyaníthatóan, véletlenül bekövetkezett túladagolás okozhatta Jessica halálát. Nem hinném, hogy szándékosan vetett véget az életének" – vélekedik a nő bátyja, John Barrymore.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jessica Barrymore világhírű féltestvére, Drew Barrymore pedig szűkszavú közleményt adott ki, ami így szól: "Csupán egyetlen egyszer találkoztam Jessicával, és akkor is csak röviden. Annyi nyugalmat kívánok a szeretteinek, amennyi csak lehetséges ebben a helyzetben. Őszintén sajnálom a veszteségüket" - írta a színésznő, aki érthető módon nem roppant össze a veszteség súlya alatt, számára ugyanis féltestvére szinte idegen volt.

A drog végzett velük is

A filmrajongók szinte egy emberként gyászolták a drogtúladagolásban elhunyt Heath Ledgert. A szupertehetség mindössze 29 éves volt. De értelmetlenül kellett meghalnia Bob Geldof lányának a 25 éves Peachesnek is, akit 2014 április 7-én találtak holtan. Az orvosszakértői vizsgálatok szerint az ok: heroin-túladagolás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.