A combinós gyilkos volt Sarka Kata egykori támadója?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
gyilkosság Sarka Kata combinho tragédia villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken kora délután egy idős nénit gázolt halálra a villamos a Margit hídnál, mert állítólag egy férfi a jármű alá lökte. Mostanra azonban kiderült, hogy tavaly Sarka Katát is ez a férfi támadta meg.

Skrabski Fruzsina, a mandiner.hu szerkesztője a Facebook oldalán tett közzé egy üzenetet, melyben azt írja, a nénit a villamos alá lökő férfi a gimnáziumban még a barátja volt - írja az origo.hu. ,,...Aztán lassan megőrült. Mindenki próbált neki segíteni, de nem lehetett. Kényszergyógykezelni se lehetett. Ide a facebookra is írtam róla, hogy nem igaz, hogy nincs erre megoldás. Évek óta hajléktalanként élt, belekötött az emberekbe, volt börtönben többször, hozzánk néha becsengetett. Ma pedig megölt egy embert. Miért kellett ezt megvárni...?"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A szerkesztő leírta azt is, hogy ez a férfi volt az, aki tavaly a Komjádi uszoda előtt rátámadt Sarka Katára. Akkor a bíróság előtt is felelnie kellett a tettéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.