Miss Balaton szavazás korona szépségverseny szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Balatonfüreden választják meg a Balaton szépét. Az indulók kinézetre sokkal színesebb képet mutatnak, mint a Miss World Hungary egyenlányai, akik közül nem véletlenül nyert a legkülönlegesebb induló, Kulcsár Edina.

A Balatonon rendezett szépségversenynek nem feltétele, hogy balatoni születésű vagy balatoni lakos legyen az induló, így az ország minden tájáról érkeztek a szépségkirálynő-jelöltek. Szerintünk nagyon különlegesek az indulók, de természetesen megoszlanak a kommentelői vélemények.
„Olyan lányok vannak a legjobb 16 között, akiket az 50-100 között lehet elképzelni egy szépségversenyen. Azok a lányok, akiknek a top 16-ban lenne a helyük vagy inkább az első 3-ban pl. B. Katalin, pedig nincsenek bent. A zsűrit vagy inkább a 'döntő személyeket' szívesen meghívom egy szemészeti vizsgálatra" – írta egy régi Miss Balaton-támogató.

Szerinted milyenek a lányok? Mi a 16 döntős közül kiválasztottuk azt a négy lányt, akit esélyesnek tartunk a koronára. A Cintiák és Lilik harcában vajon ki lesz a nyertes?

Legismertebb Balaton szépei

A legismertebb Balaton szépei:
2000 - Magony Szilvia műsorvezető
2003 - Sándor Orsi, a Sportklub műsorvezetője
2005 - Gombosi Adrienn, ma Edvin Marton felesége
2006 - Zimány Linda, aki nyolcadik versenyét nyerte
Polgár Krisztina 2003-ban és 2005-ben is második helyezést ért el

Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐrület! Rákosi Annamária exe illegálisan juthatott be a Magyarország Szépe döntőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140723-rakosi-annamaria-miss-world-hungary-2013-exe-illegalisan-juthatott-be-a-magyarorszag-szepe-dontojere.htmlA Miss World Hungary 2013 cím birtokosa vasárnap este adta át koronáját a Magyarország Szépe győztesének, Kulcsár Edinának. A szépség azonban nem tudott csak erre a momentumra koncentrálni, mert közben egykori kedvese zaklatta.TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.