Új pasija mellett lépett félre VV Gigi

Forrás: FB Gigi -
Isztambul VV Gigi sérülés félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi nyaralni utazott új szerelmével, de a csinos táncoslány az első közös út alkalmával félrelépett. Ezzel új szerelmét máris komoly próba elé állította. 

Alig várta a nagy napot VV Gigi, hogy szerelmével elutazzon a varázslatos Isztambulba. Hiába volt hatalmas a lelkesedés az első közös nyaralás miatt, már a megérkezés napján komoly problémával kellett megküzdeniük.

Forrás: FB Gigi

"Az első nap, ahogy megérkeztünk a szállásra, rosszul léptem és ráestem a bokámra. Volt utasbiztosításom, azonnal hívtuk a biztosítót, hogy jelezzék, hová kell menni a hatalmasra dagadt lábfejemmel. Több óra után kaptunk egy olyan címet, ahol angolul egy szót sem beszéltek, és csak annyit tudtak mondani a sérülésre, hogy pharmacia, azaz gyógyszertár. Jegelni kezdtük minden olyan hideg tárggyal, ami kézre esett, pl. jéghideg kólával, majd hűtőzselével és felpolcoltuk. Fájni fájt, menni is alig tudtam, ennek ellenére megnéztük a várost, ami igazából nem nyűgözött le. Hazaérve elmentem végre egy normális orvoshoz, aki megállapította, hogy nem szakadt el semmiféle szalag a bokámban, csak kificamodott. Sokat kellene pihentetnem, de sínnel szerencsére tudok közlekedni. Úgy látszik, ez a nyár valahogy nem akarja, hogy sokat mozogjak, ezelőtt a bordámat zúztam le" – mesélte a jógaoktatóként dolgozó Gigi, akit mind a két városban szerelme támogatott.

Forrás: FB VV Gigi

„Két éve ismerem őt, de csak öt hónapja jöttünk össze. Én a férjemnek hívom a kedvesemet, ő pedig a feleségének nevez. Ez a kissé balszerencsés, első közös nyaralás megismertette vele az igazi énemet, hogy velem tényleg mindig történik valami."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.