Szulejmán (sorozat) műsorrend késő est Éjjel-nappal Budapest Barátok közt változás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól kiszúrt az RTL Klub a sorozat rajongóival, főleg a fiatalabb nemzedékkel, akiknek szeptembertől időben kell lefeküdniük, így valószínű, már nem láthatják a később kezdődő szériát.

Ismét hátrébb tette az RTL Klub a Barátok köztöt a műsorsávban. Szeptembertől teljesen megváltozik az RTL Klub műsorrendje, csak a Híradó marad a helyén – írja az Origo.hu.

Forrás: RTLKLUB

A Fókusz azonban az eddiginél korábban, 17.25-kor kezdődik majd. A 19 órás sávot a saját gyártású vetélkedők kapják, amelyek közül elsőként A konyhafőnök indul. Az Éjjel-nappal Budapest 20.05-re kerül, a Barátok közt pedig az eddiginél később, 21.30-kor kezdődik. Ezzel a külföldi sorozatok is csúsznak, 22.05-kor indulnak: hétfőn a Dr. Csont, kedden A mentalista, szerdán a Szulejmán, pénteken a CSI: A helyszínelők.

Más időpontban kezdődik a TV2 Napló című műsora is. Erről bővebben IDE kattintva olvashatsz!
Rubint Réka, Sarka Kata és Tolvai Reni bikiniben - Kinek van a legjobb alakja?http://www.life.hu/bulvar/20140818-rubint-reka-edzo-sarka-kata-modell-es-tolvai-reni-enekesno-bikiniben.htmlLassacskán hazaérnek a szexi sztárok tengernél töltött álomnyaralásukról. Íme, Sarka Kata, Rubint Réka és Tolvai Reni legjobb bikinis képei! Melyiküknek van a legjobb bikinialakja? Szavazz!TV + Bulvár--Együtt romantikázott Iszak Eszti és Dobrády Ákos a Szigetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140816-bepanikoltak-a-celebek-a-szigeten-dobrady-akos-iszak-eszter-makranczi-zalan-szinetar-dora.htmlA Life.hu újságírója összekötötte a kellemest a hasznossal. Amíg élvezte a Sziget gazdag kulturális felhozatalát és a lazítást, celebekre is "vadászott". Az azonban elmesélte, az A38 sátrában megrendezett Stomae koncert előtt ő is megijedt a hatalmas tömeg láttán. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÚjra iszik Baukó Éva? - A mellbimbóját mindenesetre megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140816-bauko-eva-absztinencia-utan-ujra-iszik-es-mellbimbot-villantott.htmlEgy hónappal ezelőtt ünnepelte egy éve tartó absztinenciáját Baukó Éva. A valóságshow-veterán most azonban félre- vagy éppen félre nem érthető fotót posztolt az Instagramjára. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.