Most már tényleg bárki jelentkezhet az X-Faktorba

X-Faktor fiatal jelentkező öreg korosztály RTL Klub versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub tehetségkutatójába 14 évestől a 75 évesig várják a jelentkezőket.

Az X-Faktor idei szériájában már csak a tehetség számít. Bárki jelentkezhet a legfiatalabbaktól a legidősebbekig. A 14 esztendős Szarvas Dominik Márk, az X-Faktor hazai történetének eddigi legfiatalabb jelentkezője, a 75 éves Simora István pedig a legidősebb – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

A X-Faktorban Geszti Pétert Little G Weevil váltja.

„Amikor megtudtam, hogy idén tizennégy évre vitték le a korhatárt, úgy gondoltam, kipróbálom magamat. Szeretnék én is a legjobb tizenkettő között lenni. Egy tehetséggondozó program tagja vagyok. Ez a program a 15. kerületben évente minimum 20-25 fellépést szervez, amelyeken én is részt veszek. Hároméves korom óta a nagy kedvencem Ákos, amelyik koncertjére van lehetőségem elmenni, azon ott vagyok. A külföldi zenekarok közül pedig a Muse az egyik kedvencem" – mondta Márk.

„Fiatal koromban nem indultam ilyen jellegű versenyeken, albérletben laktam, még tévém sem volt, így nem jutottak el hozzám a lehetőségek. A pécsi színházban tanultam táncolni, énekelni, majd évekig egy cirkusz revüiben léptem fel artistaként és előadóművészként. Az utóbbi években Siófokon és Balatonlellén énekelek nyaranta, idén azonban az X-Faktorra való felkészülésnek szenteltem az időmet. Gyakran járok karaokebárokba, mert így megspórolhatom a próbaterembérlést" – mondta István, akit nem zavar, hogy jóval fiatalabb versenyzők ellen száll harcba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.