közös megegyezés közlemény Csiszár Jenő kirúgás Jáksó László Class FM levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csiszár Jenő és Jáksó László öt év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből – írja hivatalos közleményében a rádió.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, néhány hete már szóbeszéd tárgya volt, hogy a két műsorvezető és a rádió útjai különváltak. Az érintettek akkor szabadságon voltak. A Class FM most közleményt adott ki, amelyben azt írják, Csiszár Jenő és Jáksó László öt sikeres év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből.

Forrás: RTL Klub / MTVA

„A két műsorvezető a 2009. novemberi indulás óta meghatározó tagja volt a csapatnak, munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Class FM hazánk leghallgatottabb rádiójává vált. Jáksó László, Csiszár Jenő és a Class FM közös megegyezéssel döntött úgy, hogy a műsorvezetők öt év közös munka után új kihívások után néznek. A rádió további sok sikert kíván nekik" - olvasható a közleményben.

A Class FM-en augusztus végétől hétköznap délutánonként 15:00-tól 20:00-ig Vágó Piros, este 20:00-tól pedig Szani Roland szórakoztatja a hallgatókat.

Közben Csiszár Jenő levélben hangsúlyozta: nem rúgták ki a rádiótól, közös megegyezéssel távozott. A Borson is megjelent levélben Csiszár egyebek mellett azt írja, 2009-ben egy nehéz, de szakmailag hatalmas kihívást jelentő feladatot kapott. „Kiélezett versenyhelyzetben kellett összerakni egy piacvezető rádiót, ahol legyek műsorvezető és társ-programigazgató . Mostanra a ClassFm napi 2.5millió hallgatóval az ország leghallgatottabb, piaci szempontból megkerülhetetlen média felülete lett. Szakmai életem csúcs 5 évén vagyok túl, de az elmúlt időszakban azt éreztem, hogy már fogy a motiváció, ezért úgy döntöttem, hogy váltok, és új kihívást keresek."

Hozzátette, nem tud arról, hogy megromlott volna kapcsolata a munkatársaival. „Mint minden munkahelyen, nálunk is különböző személyiségek dolgoznak, más-más jellemmel, így előfordulhat, hogy nem mindenkivel volt baráti a kapcsolatom, de ez az irányomból nem befolyásolta a szakmai munkát és az egymás iránti megbecsülést. Az viszont igaz, hogy a rádióban nem búcsúztam el mindenkitől hivatalosan. Mint írtam, jelenleg nyaralok a gyerekeimmel, ezt a szabadságom után és az új munkám bejelentése előtt terveztem."

Csiszár így zárja sorait: „Amint lesz valami velem kapcsolatos hír, például bejelentik az új munkámat, biztos értesülni fogtok róla."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.