Curtis volt barátnője megbocsájtotta a pofonokat

Forrás: facebook/Curtis -
műtét barátnő nemi betegség bántalmazás Curtis fertőzés megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt Bodor Bettina, az őt bántalmazó Széki Attilának, művésznevén Curtis volt barátnője. A rapper ököllel ütötte a lányt, aki kórházba került, ám nem csak a pofonoktól szenved a bántalmazott exbarátnő.

Ahogy a Life.hu is megírta, a rapper szétverte menyasszonya arcát. A szép szerelem és eljegyzés szörnyű véget ért Bettina számára, aki a hot! magazinban mesélt a történtekről.

Forrás: facebook/Curtis

A családon belüli erőszakról a Life.hu cikkében olvashatsz!

„Nem haragszom Attilára, nem vagyok bosszúálló típus. Az viszont fáj, hogy egy SMS-t sem volt képes küldeni, amiben annyit írt volna, hogy sajnálom. Az egész ügy nem csak a verésről szól, hanem az egészségügyi állapotomról is. Hamarosan műtét vár rám, ám először távozniuk kell a szervezetemből az Attilától kapott nemi fertőzés kórokozóinak. Kár, hogy így lett vége ennek a szépen indult szerelemnek" – mondta Bettina.

Kasza Tibi a fogyatékkal élőkért üzenthttp://www.life.hu/bulvar/20140819-kasza-tibor-enekes-videouzenetben-allt-ki-a-testi-fogyatekkal-elok-erdekeben-es-onmagaert-is.htmlAz énekes fontos üzenettel fordult rajongói felé, miután úgy döntött, őszintén beszél a gyakran gúnytáblaként használt testi adottságáról, a kicsit előreugró álláról.TV + Bulvár--Antal Timi kezét a Szigeten kérte meg szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20140819-antal-timi-egykori-x-faktoros-enekesnot-a-szigeten-jegyeztek-el.html"Hivatalosan " is megkérte az egykori X faktoros énekesnő kezét kedvese - tavaly már nem hivatalosan össze is kötötték a életüket - írta a Bors.TV + BulvárMeztelen mellbimbókkal ünnepelte születésnapját Madonnahttp://www.life.hu/bulvar/20140817-madonna-szuletesnapjan-meztelen-mellbimbos-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAugusztus 16-án ünnepelte 56. születésnapját. A pop provokatív királynője a tőle megszokott stílusban köszönte meg rajongóinak a jókívánságokat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.