Várkonyi Andrea Azurák Csaba TV2 híradós filmszerep Argo 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetők Árpa Attila új filmjében, az Argo 2-ben kaptak filmszerepet.

Várkonyi Andreától nem idegen a filmvászon, ugyanis már szerepelt filmben korábban, bár ott nem kellett szöveget mondania. Azurák Csaba most játszott először mozifilmben, és elárulta, örült annak, hogy nem kellett semmilyen erőltetett párbeszédet elmondaniuk, csak önmagukat alakították.

„Eddig teljesen szűz voltam a mozivásznon. Várjuk, hogy felfedezzenek minket" – viccelődött Azurák Csaba.

„Magunkat kellett hozni, teljesen önazonosak voltunk" – mondta Várkonyi Andrea.

Most már tényleg bárki jelentkezhet az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140819-az-rtl-klub-az-x-faktorba-14-evestol-a-75-evesig-varja-a-jelentkezoket.htmlAz RTL Klub tehetségkutatójába 14 évestől a 75 évesig várják a jelentkezőket.TV + BulvárOrigoHatalmasat nőtt Győrfi Pál fiahttp://www.life.hu/bulvar/20140818-gyorfi-palt-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivojet-nagyfiaval-danival-csiptuk-el-a-szigeten.htmlGyőrfi Pál a héten többször is felbukkant a Szigeten, de leginkább a helyszínen dolgozó mentősök munkájával foglalkozott. Az utolsó este végre kicsit lazított, ekkor láttuk meg korábbi kapcsolatából származó nagyfiával, Danival. Rá sem ismertünk a fiatalemberre!TV + BulvárOrigoGregor Bernadett plasztikával készült az esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140819-gregor-bernadett-szineszno-es-ferje-szarvas-attila-szinesz-plasztikai-mutettel-keszultek-eskuvojukre.htmlBerni és férje, Szarvas Attila fiatalító eljárásnak vetették alá magukat, hogy az esküvőn a legjobb formájukat hozzák.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.