Bódi Sylvi az anyák napját ünnepli augusztus 20-án

modell anya-gyermek kapcsolat fotó anyák napja Bódi Sylvi augusztus 20.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanyját köszönti augusztus 20-án Bódi Sylvi, aki idén közös fotót posztolt Facebook-oldalára a családjáról.

Édesanyja és testvére mellett pózolt Bódi Sylvi azon a fotón, amelyet augusztus 20-án osztott meg rajongóival. A kép apropója nem augusztus 20-a, hanem az édesanyja születésnapja. Sylvi egyébként azt írja, hogy az édesanyja egyben a legjobb barátnője is. "Egy csupa szív-lélek nö jó humorral és kellö mennyiségü vagánysággal. Nála tökéletesebb anyukát nem is választhattam volna magamnak." - írja.

Jobban hasonlítasz anyukádra, mint gondolnád

A szülő-gyermek kapcsolat az egyik legérzelmibb, legterheltebb kötődés, ami csak létezhet, így nem csoda, hogy sokszor felnőttként is szembesülnünk kell megoldhatatlannak tűnő konfliktusokkal. Egyik korábbi cikkünkben Skultéti-Szabó Katalin pszichológussal ezeket a nehézségeket elemeztük.
Bódi Sylvi izmos sellővé változotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-bodi-sylvi-modellnek-a-szorfozestol-ferfias-izmai-lettek-hata-es-valla-is-nagyon-megizmosodott.htmlA modellnek a szörfözéstől bedurrantak a váll- és hátizmai, Sylvi háta olyan lett, mint egy kigyúrt versenyzőé.Ez Zsír!--Modellbotrány a láthatáron! Bódi Sylvi kiakadt Dukai Reginárahttp://www.life.hu/bulvar/20140702-bodi-sylvi-modell-kiakadt-dukai-regina-modellre-mert-ellopta-az-otletet-lemasolta-ruhakollekciojat.htmlSylvi közösségi oldalán fakadt ki, amiért szerinte Regina sokszor utánozza őt. Ezúttal egy sellős poszt okozta a feszültséget.TV + BulvárOrigoBódi Sylvi leérettségizetthttp://www.life.hu/bulvar/20140610-body-sylvi-modell-sikeres-emeltszintu-angol-erettsegi-vizsgat-tett-amit-a-teraszan-unnepelt-meg.htmlSikerült az emelt szintű érettségi a szépséges modellnek, amit macskája társaságában egy pohár borral ünnepelt meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.