Hatalmas tömegre számítanak Bajor Imre mai temetésén

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Bajor Imre temetés tömeg Bajor Ildikó Farkasréti temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma helyezik örök nyugalomra Bajor Imrét a Farkasréti temetőben, ahol hatalmas tömegre számítanak. A szertartáson természetesen ott lesz Bajor Ildikó is.

"Köszönöm szépen az együttérzést és a részvétnyilvánításokat. Azonban nyugalmat szeretnék kérni mindenkitől. Azt hiszem, ebben a helyzetben ez érthető. Többet azonban továbbra sem szeretnék beszélni semmiről" - nyilatkozta a Blikknek Bajor Imre felesége. Az asszony mindenkit arra kér, hogy a nyilvános szertartáson tartsa tiszteletben a fájdalmukat és a gyászukat.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

A szertartás 15 órakor kezdődik a Farkasréti temetőben. A temető helyettes vezetője a bulvárlapnak elmondta, hogy nagy tömegre számítanak, ezért biztonsági őrök is jelen lesznek a helyszínen. A temetőbe egyébként ingyenesen lehet majd behajtani délután kettő és öt óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.