Egyetlen fotó látott napvilágot Vajnáék első házassági évfordulójáról

torta ünnep Andy Vajna házassági évforduló Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 19-én ünnepelte egyéves házassági évfordulóját Andy Vajna és Vajna Tímea. A pár - a megszokottól eltérően - csupán egyetlen fotót tett közzé.

Csokitortával ünnepelte első házassági évfordulóját Vajna és Vajnáné. A pár tavaly augusztus 19-én esküdött örök hűséget egymásnak Los Angelesben. Az esküvőn és az azt követő partin olyan hírességek is jelen voltak, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith, Goldie Hawn, Kurt Russell és Arnold Schwarzenegger is. Timi gyönyörű, uszályos menyasszonyi ruhát viselt (nem azt a fenékig kivágott darabot, amire először gondoltunk), az első fotókat egy héttel a nagy nap után tették közzé. Azóta letiltotta a sok posztolásról fiatal feleségét Andy Vajna, akinek idén hatalmas bulival ünnepelték a hetvenedik születésnapját. Nem tudni, a házassági évfordulót pontosan hogyan ünnepelték, de az biztos hogy az egész édes élmény volt számukra.

Szinte családtag a Vajna házaspárnál Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20140807-andy-vajna-producer-hetvenedik-szuletesnapi-partijan-dobo-kata-onfeledten-mulatozott.htmlAndy Vajna 70. születésnapi partiján önfeledten bulizott, sőt még dalra is fakadt Dobó Kata.Család--Pazar ajándékot kapott Andytől Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20140726-vajna-timea-andy-vajnatol-gyonyoru-rozsacsokrot-kapott.htmlA luxuskörülményeiről posztjaiban folyamatosan beszámoló Vajna Timi ezúttal férje ajándékát mutatta meg a Facebookon.TV + BulvárOrigoVajna Timi is Palvin Barbi sorsára jutotthttp://www.life.hu/bulvar/20140725-vajna-timeat-is-kivagtak-a-herkulesbol-ahogy-palvin-barbarat-is.htmlAndy Vajna felesége még egy villanásra sem tűnik fel a hazánkban forgatott szuperprodukcióban. De Palvin Barbi is alig jelenik meg a vásznon. Vajon mi történt?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.