Bosszantó félreértés! Gyűrű helyett csak kulcsot kapott L. L. Junior csaja

Forrás: facebook/Édes Élet -
L. L. Junior lakáskulcs lánykérés gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha romantikus körülmények közé csábít egy szerelmes találkára a párod, ráadásul valamit szorongat is a markában, te mire gondolnál? Gyűrűre! Aztán jött a koppanás...

A rapper kedvese ugyanis arra számított, a párja végre megkéri a kezét - írta meg a Hír24. Ehelyett Junior új lakásuk kulcsával próbált kedvesedni, ami ugyancsak szép meglepetés, de mégsem az, amit a lány remélt.

Forrás: facebook/Édes Élet

Ilyen helyzetben egyet tehetsz: türelmesen vársz tovább. Ám ha a csalódást nem tudod leplezni, a legjobb, ha fejfájásra hivatkozva lelépsz, és adsz egy kis időt magadnak, hogy feldolgozd a rossz élményt. Nem szerencsés ugyanis a párodra zúdítani a haragodat - sok kapcsolat futott zátonyra egy-egy ilyen félreértés miatt.

Tudod, aki időt nyer, életet nyer! És már csak négy hónapot kell karácsonyig várni, amikor újra beköszönt a lánykérő szezon.

Tolvai Reni is beállt a babasorbahttp://www.life.hu/bulvar/20140823-tolvai-reni-enekesno-kulonleges-kepet-posztolt-magarol-amin-babanak-tunik.htmlFurcsa hangulatú képet posztolt magáról a Megasztár egykori győztese, Tolvai Reni. Mintha egy baba nézne a kamerába tegnap esti szelfijén.TV + BulvárOrigoItt a piros bikinis kép, amire egész héten vágytál!http://www.life.hu/intim/20140823-kelly-brook-szineszno-piros-bikiniben-pozol-kozossegi-oldalan.htmlKelly Brook angol modell, színésznő és műsorvezető egy 2015-ös naptáron feszít gyönyörű piros bikiniben. Alakjára annyira büszke, hogy instakövetőivel is megosztotta a nem mindennapi látványt.Intim--A legszebb pucér anyuka volt Rubint Rékahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140823-rubint-reka-anyaszult-meztelen-kepere-bukkantunk-a-kozossegi-oldalan.htmlKözösségi oldalán bukkantunk erre a gusztusos felvételre Rubint Rékáról, a kép még második gyermekük születése után készült. Norbi nosztalgiázott...Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.