Hogy milyen lenne terhesen Kelemen Anna? Ilyen!

kamu terhesség TV2 pocak Kelemen Anna ruha terhes Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja kamu kismama lett és nagy pocakkal, terhesruhában pózolt az Édes Élet kamerái előtt.

Közösségi oldalán osztotta meg azt a képet Annácska, amivel a hétfő esti Édes Élet epizódját beharangozza. A sorozatból remélhetőleg majd kiderül, miért pózol álterhesen az egykori playmate.

Forrás: facebook/Kelemen Anna

„Uuupsz...ezt ki csinálta? Ez a kismamaruha....mmm, még szoknom kell!" – írta titokzatosan a kép mellé Anna, akit a közösségi oldalon egyből savazni kezdtek a hozzászólásokban. Volt, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a szőkeséget, volt, aki egyszerűen nevetségesnek tartotta az álruhát.

Liptai Claudia és Kasza Tibi együtt robbant! http://www.life.hu/bulvar/20140825-liptai-claudia-musprvezeto-es-kasza-tibi-enekes-egyutt-vezeti-a-tv2-a-bumm-cimu-kviz-showt.html Idén ősszel vadonatúj kvíz-show formátummal rukkol elő a TV2. A Bumm! igazi újdonság a televíziós piacon, a show házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek! TV + Bulvár -- Állítólag 100 milliót fizetne Berki Krisztiánnak az RTL Klub http://www.life.hu/bulvar/20140825-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-de-100-milliot-fizetne-az-rtl-klub.html "Élő szerződésem van a TV2-vel, tőlük kaptam lehetőséget, amit sosem felejtek majd el. Azt is tudom, hogy a műsor készítőinek közreműködése nélkül nem lehetnék ma az, aki, így nekik is hálával tartozom" - nyilatkozta Berki. TV + Bulvár -- John Newmannak fogalma sem volt, hol énekel http://www.life.hu/bulvar/20140824-john-newman-enekes-a-zamardi-strand-fesztivalon-azt-hitte-budapesten-enekel.html A Strand fesztivál sztárfellépőjének, John Newmannak nehéz napjai lehetnek. A Strand fesztivál záróbuliján már azt sem tudta, hol énekel. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.