ValóVilág6 öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dorka hihetetlen változáson ment keresztül, egy csapásra legalább 15 évet öregedett. És nem tett jót neki...

Egy szőke, szép arcú, fiatal nőt ismertünk meg a VV6-ban, akit valószínűleg 15 év múlva nem ismerünk majd fel az utcán, ha szembejön velünk. Nem azért, mert addigra rég elfeledjük az egykori valóságshow szereplőjét, hanem mert annyira megcsúnyul!

VV Dorka a napokban szembesült középkorú önmagával és a látvány nem volt valami szívderítő. Egy ráncos nő lett belőle! Vigyázz magadra és a szépségedre, Dorka, nehogy valóban ilyen légy.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Facebook/VV Dorka

"A barátnőm telefonján van egy ilyen program, kipróbáltuk.2045-ben fogok így kinézni, 52 évesen. De szívből remélem hogy nem, mert ez szörnyen ronda. Most vissza is veszek a szolizásból és a dohányzásból, bár szerintem a program nem tudott ezekről a szokásaimról. Mindent meg fogok tenni, hogy ne hagyjanak ilyen nyomot rajtam az évek!" - nevetett Dorka.

Inkognitóban nyaralt VV Zsófi és Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140819-inkognitoban-nyaralt-vv-zsofi-es-aurelio-ibizan.htmlTényleg teljesen kiszakadt a hazai pörgésből VV Aurelio és Zsófika, akik Ibizán pihenték ki a villa és a VV utáni élet összes fáradalmát. A kutya sem ismerte fel őket a buliparadicsomban.TV + BulvárOrigoVV Iza megváltoztatja az életéthttp://www.life.hu/bulvar/20140813-vv-iza-megvaltoztatja-az-eletet.htmlVV Iza pár napja jelentősen megváltoztatta életmódját. Az egész nyarat szerelmével VV Krisztiánnal önfeledten végigbulizó lány visszatért a fővárosba és új életet kezdett.TV + BulvárOrigoVV Krisztián nem dolgozik, mégis jól élhttp://www.life.hu/bulvar/20140813-vv-krisztian-nem-dolgozik-megis-jol-el-seftelget.htmlNem VV Krisztián az egyetlen villalakó, aki azóta sem talált magának normális munkát, mióta elhagyta a luxusbörtönt. Ennek ellenére remekül eléldegél.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.