Hujber Feri nem ment el Bajor Imre temetésére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Bajor Imre halál temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre halálhírére teljesen összeomlott Hujber Feri, aki érdekes módon a temetésen mégsem jelent meg.

A színész, amikor megtudta, hogy a humor és a nevettetés nagyágyúja távozott, két autó között a földön ülve siratta kollegáját. Érdekes módon a temetésre mégsem ment el. Hujbert a Life.hu kollégái sem látták a búcsúztató tömegben, pedig percről percre tudósítottak a temetésről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Íme, a magyarázat: „Ha megjelentem volna a szertartáson, biztos vagyok benne, hogy nem tudtam volna visszafogni magam. Mikor Imre lánya a szertartáson arról beszélt, hogy mit mondott neki és testvérének az édesapja, legszívesebben szabadjára engedtem volna az érzéseimet, a fájdalmat. De nem akartam, hogy a legcsekélyebb módon is elvonjam a szertartásról a figyelmet, hiszen az méltatlan lett volna Imréhez és a szeretteihez is. Tapintatból és tiszteletből nem vettem részt a temetésen" – magyarázta távolmaradása okait a Borsnak Hujber.

Vogue címlapra vágyik Miss Balaton, Király Lilihttp://www.life.hu/bulvar/20140825-vegre-nyaralni-mehet-balaton-szepe-kiraly-lili.htmlA 20 éves szépség úszik a boldogságban, és erre minden oka meg is van. Egy álma vált valóra, mikor kimondták a nevét a Miss Balaton 2014-es szépségversenyén, és ezzel az ő fejére került a díszes korona. Lili fiatal kora ellenére tele van vágyakkal, álmokkal, amiket nem rejt véka alá. Alig várja, hogy kezdetét vegye az az utazás, mely a cím elnyerésével jár, és ezzel új kapuk nyíljanak meg előtte.TV + BulvárÚjra próbálkozik az X-Faktorban a tavaly hazaküldött énekeshttp://www.life.hu/bulvar/20140825-nagy-ricsit-enekes-akit-toth-gabi-enekesno-mentor-tavaly-hazakuldott-ismet-probalkozik-az.htmlTóth Gabi tavaly úgy döntött, tanító célzattal hazaküldi a mentorházból Nagy Ricsit, az énekes nem adta fel és idén újra a mentorok elé állt.TV + Bulvár--"Otthagylak, mint Jáksó László a Class FM-et"http://www.life.hu/bulvar/20140824-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-jakso-laszlo-vajna-timea-andy-vajna-toth-gabi-es-zambo-jimmy.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.