Ki hitte volna? Kárász nagyon harapós tud lenni reggel

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert hiszti svédasztal vendég virsli veszekedés szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem a Mokkában kapott dührohamot egy kekec vendég miatt - kirohanásának sokkal prózaibb oka volt: elfogyott a virsli a reggelizőasztalról.

Kárász Róbert egy magyar szállodában töltötte a szabadságát, amikor a reggelinél hangos szóváltásba keveredett a svédasztalt feltöltő pincérekkel - jelentette a Borsnak egy szállóvendég. A vendéget meglepte a prózai ok, a műsorvezető ugyanis virslit követelt, miközben az asztal roskadásig volt pakolva minden földi jóval. Úgy tűnik, Kárász is azok közé a pasik közé tartozik, akik morcosan ébredve a megszokott reggelit követelik, és csak utána válnak sármos pasivá.

Forrás: TV2

A Mokka műsorvezetője így reagált a történtekre: "Igen, valóban roskadoztak az asztalok a bőséges kínálattól, de pont a kedvenc virslim fogyott el. Az én mentségem legyen, hogy korán is volt, túl voltam a reggeli úszáson, és nagyon éhes voltam, a szállodában pedig rengeteg vendég volt és mindenki pont a virslire utazott. Pár percet várakoznom kellett, de ez nem okozott különösebb gondot" - mondta el a műsorvezető, majd beismerte, tényleg nagyon szereti az ízletes, roppanós virslit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.