Hoppá! Hirtelen nőtt meg Kiss Orsi melle

Forrás: facebook/Kiss Orsi -
mell növekedés Kisó Class FM IceBucketChallenge Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa képet töltött fel közösségi oldalára a Class Fm műsorvezetője, amin hirtelen óriásira nőttek a mellei. Vajon milyen trükköt alkalmazott Kisó? Erre keressük a választ.

Ma már nem lehetetlen egy fotón egyik pillanatról a másikra kövérré, sovánnyá, kis vagy épp nagymellűvé válni. A photoshopnak és számtalan telefonos képszerkesztő alkalmazásnak köszönhetően effektekkel variálhatjuk a fotóinkat. Mi csak arra tudunk tippelni, hogy Kisó is ezt tette, amikor beszállt az IceBucketChallenge jeges jótékonykodás láncolatába.

Forrás: facebook/Kiss Orsi

A vizes kaland után érdekes módon Kisó melle tetemesre duzzadt, de nadrágja és más testrésze nem vizes. Így szavazásra bocsájtjuk a dolgot és rátok bízzuk, ti mit gondoltok, mi történhetett?

Mit gondolsz mitől nőttek meg Kisó mellei?

Hujber Feri nem ment el Bajor Imre temetésérehttp://www.life.hu/bulvar/20140826-hujber-feri-szinesz-nem-ment-el-bajor-imre-szinesz-temetesere-pedig-kiborult-a-halalhir-hallatan.htmlBajor Imre halálhírére teljesen összeomlott Hujber Feri, aki érdekes módon a temetésen mégsem jelent meg.TV + BulvárOrigoVV Dorka teljesen megöregedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140825-vv-dorka-teljesen-megoregedett.htmlVV Dorka hihetetlen változáson ment keresztül, egy csapásra legalább 15 évet öregedett. És nem tett jót neki...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHogy milyen lenne terhesen Kelemen Anna? Ilyen!http://www.life.hu/bulvar/20140825-kelemen-anna-a-tv2-edes-elet-szereploje-kiprobalta-hogy-festene-kismamakent-nagy-pocakkal.htmlAz Édes Élet sztárja kamu kismama lett és nagy pocakkal, terhesruhában pózolt az Édes Élet kamerái előtt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.