filmforgatás Matt Damon Ridley Scott Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész és a rendező legújabb közös filmjük forgatására érkezett hazánkba. Indulhat is a vadászat, hátha éppen te futsz össze az Andrássy úton Matt Damonnal!

Jude Law, Eva Longoria, Jason Statham után Matt Damon is feltűnik a budapesti utcákon. A világhírű színész és rendező az Egyesült Államokban népszerű The Martian című könyv megfilmesítése miatt érkezett Magyarországra. A Marson játszódó sci-fi forgatásának terveiről Ridley Scott egy korábbi interjúban mesélt – írja a Blikk.

Johnny Depp - amikor Budapesten járt - egy magyar csodamasszőr kezei között gyógyult: „Johnny Deppnek – ahogy Bruce Willisnek is – Jeremy Irons ajánlott. Felhívott a menedzsere és elmondta, melyik szállodába kell mennem, melyik lakosztályba" - mondta a Life.hu-nak Hatos István masszőr.
Forrás: AFP

„Úgy gondolom, hogy Budapesten forgatunk majd" – magyarázta a rendező, aki hozzátette, hogy azokat a jeleneteket, amelyek a Marson játszódnak, Jordániában, a Rum folyó kiszáradt medrének környékén veszik majd fel.

„Szeretem azt a helyet. Ha magam elé képzelem a Marsot, pont így látom a szemeim előtt" – mondta Scott, aki a világ egyik legszebb sivatagi tájára álmodta meg a film jeleneteinek nagy részét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.