Keresztes Ildikó: "Soha életemben nem éreztem magam felkészültnek a gyerekre"

Forrás: Life. hu -
anyaság X-Faktor család gyerekvállalás Keresztes Ildikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó soha nem merte kimondani a sajtónak, hogy nem akart gyereket a volt férjével, de hamarosan megjelenő könyvében erről is részletesen vall.

"Féltem, hogy az emberek szívtelen karrieristának bélyegeznek, holott nem erről volt szó. Hanem arról, hogy egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy gyerekünk is lehetne. Nem tudom, miért. Talán mert kereknek éreztük az életünket így is" - idéz Keresztes Ildikó könyvéből a Blikk. A bulvárlapban megjelent könyvrészletből kiderült többek között az is, hogy Ildi és férje rengeteget dolgozott, fellépésről fellépésre jártak az országban. Mégsem a rendszertelen életmód volt az oka, hogy nem vállaltak gyereket, sokkal inkább az, hogy sokáig nem nőtt be a fejük lágya. "Amikor már elég érettek lettünk volna hozzá, akkor meg egyszerűen nem jött össze a gyerek."

Forrás: Life. hu

2007-es házasságkötésük után nem is védekeztek, de akkor Ildikó már negyven fölött volt, nem esett teherbe. Ugyan egy kicsit rágörcsöltek a dologra, de aztán elengedték. "Ha el van rendelve az a gyerek, úgyis jönni fog. Ha meg nem, akkor teljesen hiábavaló minden akarás... (...) Soha életemben nem ébredtem még fel úgy, hogy megveszek egy gyerekért (...) Én legalább tisztában vagyok vele, hogy nem tudnék felelősséget vállalni egy gyerekért! (...) A gyereket nem lehet félretenni, megunni, átlépni rajta. Az hosszú távú program, és én soha életemben nem éreztem magam felkészültnek erre" - írja. Az X-Faktor mentoraként kiélhette minden anyai ösztönét, de úgy gondolja, hogy ő maga sem nőtt fel igazán soha.

Keresztes Ildikó a TV2 sztárja

Szeptember 7-én indul a Sztárban sztár a TV2-őn, amelynek női versenyzői a következők: Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Koós Réka, Völgyi Zsuzsi és Dukai Regina. A férfi szereplők Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Vastag Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor lesznek. A névsor alapján izgalmas szériának nézünk elébe!
Ez retró! Ilyen volt Keresztes Ildikó fiatalonhttp://www.life.hu/bulvar/20140626-keresztes-ildiko-enekesno-regi-kepet-osztott-meg-rajongoival-amin-volt-ferjevel-kicska-laszloval.htmlAz énekesnő közösségi oldalán posztolt egy képet, amin zenésztársaival, köztük volt férjével, Kicska Lászlóval pózol.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA megszólalásig hasonlít egymásra Keresztes Ildikó és édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20140405-a-megszolalasig-hasonlit-egymasra-keresztes-ildiko-es-edesanyja-a-4n1ln-cimu-musorban-lathattuk.htmlA 4N1LN című műsorban láthattuk Keresztes Ildikót és édesanyját. Család--Keresztes Ildikó szerint photoshopolták, a magazin cáfolhttp://www.life.hu/bulvar/20140218-keresztes-ildiko-enekesno-elo-adasban-fakadt-ki.htmlAz énekesnő teljesen kiakadt, hogy szándékosan betegnek állítják be az újságok és még a fotójával is csalnak, ezért az RTL Klub reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba. A HOT! magazin reagált a vádakra.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.