Most épp Kulcsár Edina a világszépe

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Miss World szavazás Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina lett Magyarország szépe, azaz a Miss World Hungary, ezért ő indulhat december 14-én a londoni világversenyen. A csodaszép lányra sokan felfigyeltek, mert az eddig meghirdetett szavazásokon ő az első.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az oldalak, amiken a szavazások vannak, azért fontosak számomra, mert ezeket a zsűri és a világverseny kitalálója is figyeli. A szavazások azt mutatják, hogy a rajongók kit tartanak a legszebbnek és nagyon örülök, hogy mindhárom szavazáson az első helyen állok. Bár ez a végeredménybe nem számít bele, a lányok azért látják, kitől kell tartaniuk és a nevem egyre jobban rögzül az emberek és a zsűri fejébe" – mosolygott Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.