Molnár Anikó tovább háborog a büntetése miatt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
szabálysértés Nagy Ő parkolási díj büntetés börtön parkolási rendelet Molnár Anikó gépkocsi szabályszegés parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.

Az egykori villalakót, majd Nagy Őt 15 000 forintra büntették, mert autója öt méternél közelebb állt az utcasarokhoz.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ez máris feljogosítja a III. kerület közteres suhancait, akik egész nap céges kocsiban, céges kártyára vett benzinnel b.sztatják a nem céges autóval és saját pénzükből tankoló embereket, hogy ötperces villámvásárlásom alatt egy 15 000 forintos csekket tűzzenek a kocsimra, majd vihogva továbbálljanak. Ez egy kissé kapdbeaf@szom érzéssel tölt el"háborgott tegnap Anikó, aki úgy gondolta, hogy nem fogja befizetni a büntetést, inkább leüli.

„Havi 20-25 000 forintomba kerül a parkolás, soha nem kaptam kerékbilincset, mert mindig odafigyelek a szabályokra, nem jellemző rám a csalás bármely formája. Azért, mert nem centiztem ki az 5 métert egy III. kerületi századrangú, panelek közötti úton, nem fogok 15 ezer forintot kifizetni" – folytatta a zsírleszíváson is járt Anikó, majd kollégánknak kifejtette.

„Egyedül fogok megküzdeni velük, nem kértem segítséget senkitől. Egyáltalán nem is foglalkozom vele, folytatom úgy az életemet, ahogy eddig. Csak az a biztos, hogy hagyom, menjenek a dolgok a maguk útján, majd valami fog történni. Ezt a pénzt pedig egy állatvédőnek fogom adni" - fejtette ki immár lenyugodva a sminkes.

Most épp Kulcsár Edina a világszépehttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-a-miss-world-hungary-lehet-hogy-megnyeri-a-vilagversenyt-a.htmlA Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBajor Imre lánya kiborult édesapja temetése utánhttp://www.life.hu/bulvar/20140828-bajor-imre-elhunyt-szinesz-lanya-lili-kiborult-edesapjuk-temetese-utan.htmlHámori Eszter színésznő Bajor Imre volt élettársa elmesélte, gyermekei a temetés után, hogyan viselték a szörnyű terhet, hogy édesapjuk többé nincs mellettük.TV + Bulvár--Szekeres Nóra nagyon összenőtt legkisebb fiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20140827-szekeres-nora-babavilag-musorvezetoje-nagyon-osszenott-legkisebb-fiaval-alexanderrel.html10 hónapos lett Szekeres Nóri harmadik gyermeke, Alexander, akinek egy estére nélkülöznie kellett édesanyját. Nóri moziba vitte a két nagyobb gyermekét, Noát és Milut.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.