Elképesztő öltözékben lép színpadra Kökény Attila a Sztárban sztárban

TV2 Kökény Attila Sztárban sztár Dukai Regina Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár második évada vasárnap este 19 órakor startol. Akkor kiderül, melyik híresség pontosan kinek a bőrébe bújik. Néhány részletet azonban már most nyilvánosságra hozott a TV2.

Miután kiderült, kik lesznek a Sztárban sztár szeptember 7-én induló új szériájának női és férfi szereplői, mindenki azt találgatja, milyen produkciók lesznek a színpadon.

A TV2 videójából egyelőre csak ennyi derül ki, hogy az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Peti arcára undorító, fehér habarcsot kennek a sminkesek, Dukai Regina Miley Cyrusként twerkel, Kökény Attilára pedig egy piros fűzőt húztak és állítása szerint még a családja sem fog ráismerni.

A show házigazdája egyébként Till Attila lesz. A zsűriben pedig Bereczki Zoli, Liptai Claudia, Majka és Hajós András foglal helyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.