Vége! Bajor Imre szerepeit halála után senki nem viszi tovább

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bajor Imre halál szerep színész Lippai László Karinthy Márton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre betegsége alatt Lippai László vette át a nagybeteg színész főszerepét, Bajor halála után azonban leveszik a darabot a műsorról.

Lippai kegyeletsértőnek tartaná, ha tovább játszaná barátja szerepét. Bár a színész az igazgatóval még nem tudta megbeszélni a dolgot, úgy tűnik, Karinthy Márton egy véleményen van Lippaival – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Rettenetesen nagy megtiszteltetés volt a felkérés, és nagyon örültem, amikor márciusban beugorhattam Imi helyére, amíg ő a betegsége miatt nem játszhatott. Kikötöttük, hogy amint Imre jobban lesz, teljesen visszaveszi a szerepét. Most, hogy elment, egyértelmű számomra, hogy kegyeleti okokból nem játszhatom tovább Virág Andor szerepét, hiszen minden rá emlékeztet, még a mondatokat is az ő hangján hallom, ez a szerep annyira az övé volt" – magyarázta Lippai.

„Bajor Imre pótolhatatlan, ezért egyfajta mementóként úgy döntöttünk, hogy levesszük a műsorról két utolsó darabját. Bár tavasszal két kolléga nagy sikerrel, és önfeláldozással beugrott a szerepeibe, ezek a szerepek mégis Imréé voltak, ezért főhajtásként nélküle nem játsszuk tovább őket" – mondta Karinthy.

Az agydaganattal küzdő Bajor Imre augusztus 6-án hunyt el. A Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, ahol családja, kollégái, baráti vettek tőle végső búcsút.

Miley Cyrus egy malaccal és egy kutyával csókolózikhttp://www.life.hu/bulvar/20140831-miley-cyrus-szelfijen-egy-malaccal-es-egy-kutyaval-csokolozik.htmlInstagramján tette közzé Miley Cyrus azt a fotót, amelyen a földön fetreng, miközben egy kutyával és egy malaccal egyszerre csókolózik.TV + Bulvár--Kovács Áron speciális iskolába íratta be kisfiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kovacs-aron-musorvezeto-waldorf-iskolaba-iratta-be-kisfiat-matet.htmlA Class FM műsorvezetőjének sohasem volt problémája a hagyományos iskolával, párja javaslatára mégis egy alternatív általános iskolába íratta be kisfiát, Mátét.TV + BulvárOrigoGallusz Niki: „Nem vallom magam leszbikusnak"http://www.life.hu/bulvar/20140829-gallusz-niki-szineszno-bar-egy-novel-el-nem-tartja-magat-leszbikusnak.htmlGallusz Niki már régóta férfi társról nőire váltott. Ő azonban azt vallja, úgy él, mintha férjnél volna, csak éppen egy nővel.....TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.