Alvás és evés nélkül kikészül Keresztes Ildikó

Forrás: Life.hu -
kiborulás Keresztes Ildikó alvás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó egy hajón tartotta jubileumi és születésnapi koncertjének és önéletrajzi könyvének a sajtótájékoztatóját. Ezen az ötvenedik életévébe lépett énekesnő nemcsak a korához való viszonyáról beszélt, hanem nemrég piacra dobott, saját nevével díszített kollekciójából is megismertünk egy darabot.

Mutatós, ujjatlan pólóban jelent meg a sajtótájékoztatón Keresztes Ildikó, aki szeptember 20-án ad jubileumi koncertet a Syma csarnokban. „Kiki felesége,Tóth Zsuzsa grafikus tervezte a nevemet viselő pólót, amelyen egy láb és egy mikrofon található, a magenta és a fekete szín dominál rajta. Először egy plakát elkészítéséhez volt szükségünk rá, majd annyira megtetszett, hogy a koncerteken, sőt néha a civil életben is ezt viselem. Több változatban készült el, van ujjatlan, ujjas, férfi és női, fekete és fehér. De mivel nem vagyok egy önreklámozó típus, elsősorban a koncerteken veszem fel” - kezdett bele az idén ötvenedik évét betöltött Ildikó, aki jól érzi magát a bőrében.

Forrás: Life.hu

"Valószínűleg a tornász múltam is hozzájárul ahhoz, hogy remekül érzem magam. Egyetlen dologra van szükségem, ez pedig az alvás, és hogy ne kelljen reggel nyolckor felkelnem” – árulta el az énekesnő, akinek alvási szokásairól könyve szerzője is tudott mesélni.

"Elmentünk beszélgetni egy wellness szállodába és a harmadik napon azon gondolkodtam, hogy miért is vagyok itt. Ildikó ugyanis délig csak aludt, addig még a függönyt sem lehetett széthúzni, és szólni sem lehetett hozzá. Elment reggelizni, majd kijelentette, hogy nem emlékszik semmire, amiről írhatnánk. A harmadik napon ihletet kapott, majd amikor elolvasta a szavait kijelentette, hogy rosszul emlékezett, nem is így történtek a dolgok. Nem volt könnyű, de megszültem a könyvet" – árulta el Koronczay Lilla, az énekesnőről szóló könyv szerzője. A sajtótájékoztatón pedig személyesen is meggyőződtünk róla, hogy az énekesnő ideges, ha éhes.

Forrás: Life.hu

"Ez a másik, ennie kell, mint egy gyereknek!” - nyugtatgatta sajtósa az éhségtől kiborult Ildikót, aki fejvesztve rohant a szendvicsek irányába.

"Általában egészségesen táplálkozom, reggel gyümölcsöt eszem, és utána jöhet a saláta és a leves minden mennyiségben. Minden nap eljárok tornázni, természetesen csak az esti órákban. A gének is segítenek, anyukám a mai napig elképesztően jól néz ki, jobban pörög, mint én. A szépészeti beavatkozások nem állnak távol tőlem, az orromat megműttettem ésfélévente Drakula-terápián veszek részt, hogy feszes maradjon a bőröm" - árulta el az énekesnő.

Völgyi Zsuzsit csókolgatta Samantha Foxhttp://www.life.hu/bulvar/20140902-volgyi-zsuzsit-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-szereplojet-csokolgatta-samantha-fox-enekesno.htmlZsuzsinak a hétvégén volt alkalma találkozni a '80-as évek szexi sztárjával, aki hatalmas csókkal üdvözölte a magyar énekesnőt.TV + Bulvár--Mosakodnak Balázsék a vihart kavaró, rosszízű poénkodás utánhttp://www.life.hu/bulvar/20140902-sebestyen-balazs-vadon-jani-rakoczi-feri-a-morning-show-musorvezetoi-megmagyarazzak-botranyt-kavart.htmlSajátosan dolgozta fel a hétfő reggeli Morning Showban Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az ELTE gólyatáborban megerőszakolt lány esetét. A műsorvezetők most magyarázkodnak.TV + Bulvár--Szelficsatával gyűjtenek lájkokat a sztárokhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-szelficsataval-gyujtenek-lajkokat-a-sztarok.htmlPuskás Peti, Barbee és Bogi komoly harcot vívnak a rajongók lájkjaiért.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.