mobiltelefon fotók Facebook Gáspár Győző lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százezer forintott ajánlott fel Gáspár Győző annak, aki megtalálja elveszett vagy ellopott mobiltelefonját. Annyi biztos, a showmannek nem ez volt a legjobb nyara: agreszív viselkedéséért nemrég rúgták ki az Édes Életből, majd kórházi kezelésre is szorult. 

Győzike a Facebookján osztotta meg először, hogy eltűnt a telefonja. Arra kérte ismerőseit, hogy a felhívását minél többet osszák meg, hátha valaki rábukkan a mobilra.

Forrás: rtl klub

"Számomra nagyon sok telefonszám,és fontos információ volt benne, illetve kedves emlékek, fényképek. Kérlek benneteket,hogy minél többen osszátok meg, és segítsetek egy szerencsétlen embernek,hogy a drága, értékes információk illetéktelen kezekbe ne kerülhessenek,és hogy ne tudják senki ellen felhasználni" - írja többek között és 100 ezer forint jutalmat is kilátásba helyezett.

Később feljelentést tett a rendőrségen is, majd a Borsnak elmesélte, mi történhetett. "...véletlenül kiejtettem vagy elveszítettem, vagy valaki egyszerűen lenyúlta. Sajnos a tizenéves munkám alatt összegyűjtött telefonszámok, ilyen-olyan képek odavesztek az okostelefonommal együtt. Nagyját nagy nehezen sikerült pótolni szerencsére a másik telefonomból" – árulta el Gáspár Győző, aki leginkább néhány pótolhatatlan esetleg kompromittáló felvétel miatt szeretné minél gyorsabban visszaszerezni a telefont.

Korábban több világsztár meztelen fotója került fel az internetre, miután feltörték ICloud-os felhasználójukat.

Papírképek között turkált Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140902-schobert-norbert-a-facebookon-posztolta-ki-26-eves-kori-fotojat.htmlSchobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.TV + BulvárOrigoSzelficsatával gyűjtenek lájkokat a sztárokhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-szelficsataval-gyujtenek-lajkokat-a-sztarok.htmlPuskás Peti, Barbee és Bogi komoly harcot vívnak a rajongók lájkjaiért.TV + BulvárOrigoAmerikába költözik Hienhttp://www.life.hu/bulvar/20140816-hien-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-amerikaban-bostonban-tanul-osztol.htmlŐsztől Bostonban tanul az egykori megasztáros, Hien. Most, a Szigeten azonban még egy jót bulizott a barátaival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.