Mosakodnak Balázsék a vihart kavaró, rosszízű poénkodás után

Forrás: facebook/Morning Show -
poén nemi erőszak ELTE gólyatábor Vadon Jani Rákóczi Feri botrány Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátosan dolgozta fel a hétfő reggeli Morning Showban Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az ELTE gólyatáborban megerőszakolt lány esetét. A műsorvezetők most magyarázkodnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Fonyódligeten az ELTE gólyatáborában péntek éjszaka megerőszakoltak egy fiatal lányt. Az ELTE azóta közleményt adott ki a történtekről. Az eset után számtalan média foglalkozott az esettel, köztük a Class FM Morning Showja is, ahol Balázsék saját stílusukban, nevetgélve, poénkodva elmélkedtek a megerőszakolt lány történetén, ami miatt a kedd reggeli adásban kénytelenek voltak magyarázkodni.

Forrás: facebook/Morning Show

„Az ivós, és esetenként vetkőzős játékokból is igyekeztem kivenni a részem, mert úgy éreztem, hogy meg kell tennem dolgokat, meg kell innom a különböző piákat, vagy épp le kell vetnem a ruháimat a csapatért. A pontszámokért, a győzelemért és a közös örömért." A Life.hu körbejárta a témát és utánanéztünk, a gólyatáborokban történt kínos esetekért kik vonhatóak felelősségre.

Sajnos a médiumok úgy vették át a beszélgetésünket, ami nem fedte a valóságot. Kivettek és összeollóztak mondatokat. Mindezt azért, hogy lájkokat és klikkelés számokat produkáljanak. Ez szerintem nem korrekt. A megszólalás azóta is fent van az internet oldalunkon és bárki meghallgathatja a beszélgetést és levonhatja a saját következtetését" – mondta Balázs, aki arra is kitért, hogy mikor jótékonykodnak és összegyűjtenek 10-15 millió forintot, arról nem írnak a gonosz firkászok.

A Class Fm hivatalos nyilatkozata a történtekről:

Balázsék így reagáltak a Morning Show honlapján a vádakra: "A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem még a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani."

Szerintetek túllőtteka célon Balázsék?

Papírképek között turkált Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140902-schobert-norbert-a-facebookon-posztolta-ki-26-eves-kori-fotojat.htmlSchobert Norbi gyerekkori kövérkisfiú-fotóját és a hozzá tartozó jajdeszívhezszóló tanmesét már számtalanszor megcsodálhattuk a Facebookon, most a 26 éves, még csak fitneszguru-palánta duzzadó izmain akadt meg a szemünk.TV + BulvárOrigoVisszaéltek Hernádi Judit nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140902-hernadi-judit-szineszno-nevevel-visszaelt-egy-csalo-es-penzt-ker-a-neveben.htmlEgy segítségkérő levél kering az interneten, amelyben a színésznő nevében azt írják, külföldön ragadt és anyagi segítségre szorul. Hernádi Judit kiakadt.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huGallusz Niki: „Nem vallom magam leszbikusnak"http://www.life.hu/bulvar/20140829-gallusz-niki-szineszno-bar-egy-novel-el-nem-tartja-magat-leszbikusnak.htmlGallusz Niki már régóta férfi társról nőire váltott. Ő azonban azt vallja, úgy él, mintha férjnél volna, csak éppen egy nővel.....TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.