Völgyi Zsuzsit csókolgatta Samantha Fox

Forrás: TV2 -
csók Samantha Fox TV2 Sztárban sztár Völgyi Zsuzsi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsinak a hétvégén volt alkalma találkozni a '80-as évek szexi sztárjával, aki hatalmas csókkal üdvözölte a magyar énekesnőt.

Völgyi Zsuzsi, aki a Sztárban sztár első adásában Samatha bőrébe fog bújni, örömmel újságolta a leszbikus világsztárnak, hogy minden lépését és mozdulatát meg kell figyelnie. A közvetlen Samatha nem is vesztegette sokáig az időt és rányomult Zsuzsira – írja a Blikk.

Nézd meg az Aktívban, hogy sikerült Zsuzsi és Samantha találkozása:

„Többször megemlítette, hogy mennyire szépnek talál, a következő pillanatban pedig megcsókolt. De valójában nem is nagyon lepődtem meg ezen, hiszen nem titkolja, hogy leszbikus, ezzel a csókkal, viszont csak a közvetlenségét bizonyította" – mondta Zsuzsi, aki leszögezte, Samanthának nála amúgy sem lenne esélye, hiszen ő a férfiakat szereti.

VV Aurelio retteg a harmadik világháborútólhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-aurelio-retteg-a-harmadik-vilaghaborutol.htmlA hétvégén Ukrajnában lépett fel VV Aurelio mentorával, Young G-vel, alias VV Bécivel. A ValóVilág nyertese tisztában van az ukrán helyzettel, de egyelőre még neki mer vágni az ukrán hakniknak.TV + Bulvár--Visszaéltek Hernádi Judit nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20140902-hernadi-judit-szineszno-nevevel-visszaelt-egy-csalo-es-penzt-ker-a-neveben.htmlEgy segítségkérő levél kering az interneten, amelyben a színésznő nevében azt írják, külföldön ragadt és anyagi segítségre szorul. Hernádi Judit kiakadt.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huElképesztő öltözékben lép színpadra Kökény Attila a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-a-sztarban-sztar-uj-evada-szeptember-7-en-indul-kiderul-melyik-hiresseg-kinek-a-borebe-bujik.htmlA Sztárban sztár második évada vasárnap este 19 órakor startol. Akkor kiderül, melyik híresség pontosan kinek a bőrébe bújik. Néhány részletet azonban már most nyilvánosságra hozott a TV2.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.