sajtótájékoztató TV2 Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először szerepelt nyilvános eseményen TV2-s színekben Ördög Nóra. A csatorna új gigasztárja fáradt volt és csak néhány percig maradt, majd eltűnt. Mint később kiderült, a kocsiban várakozó családjához és férjéhez sietett, valószínűleg a kis Vencelt is gyorsan megszoptatta.

A TV2 nagy őszi sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A TV2 új sztárja, akinek augusztus legelején született meg kisfia, Vencel, fekete nadrágot és fekete-fehér mintás felsőt viselt, és láthatóan újra növeszti a haját. Helyszínen tartózkodó kolléganőnk szerint a műsorvezető fáradtnak nézett ki, ezt nem is titkolta. Ördög Nóra szaladt is vissza kisfiához, akit tervei szerint később a szerkesztőségbe is bevisz majd, ha novemberben elkezdi a munkát. Nóri nagyon türelmesen és kedvesen állta az újságírók rohamát, pedig valószínűleg alig várta, hogy ismét a karjába vegye kisfiát és megsimogassa "nagylányát", Micit. Igazi profiként viselkedett!

Szintén növeszti a haját Liptai Claudia, aki fekete ruhában és barna hajjal érkezett. A műsorvezető szinte ragyogott, amihez azért sokat hozzátehet az is, hogy Claudia újra szerelmes.

Természetesen Kasza Tibi is ott volt a sajtótájákoztatón, és posztolt is egy közös fotót Nórával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.