Bréking! Nem Schobert, hanem Schóbert Norbert a fitneszguru hivatalos neve

Forrás: MTI/Kovács Attila -
sajtótájékoztató Rubint Réka tőzsde név Schobert Norbert kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálkozva vettük észre, hogy Schobert Norbert és Rubint - Schobert - Réka nevét a ma kiadott sajtóanyagon hosszú ó-val írták, pedig a saját Facebook-oldalukon is rövid o-val írják a nevüket. Szóvá is tettük, értetlenkedtünk, kedves kommentelőnk azonban helyre tett minket. Kiderült, hogy a cégét tőzsdére vivő, komoly üzletember - és nem bulvárszereplő - Norbinak hosszú ó-val kell írni a nevét! 

Mindigis rövid o-val írtuk Schóberték nevét, sőt a kedvenc heti bulvármagazinjában, amelynek rendszeresen nyilatkozott, ott sem került hosszú ó-val nyomtatásba a neve. Valószínűleg náluk ezért sohasem reklamált, mert évekig így olvashattunk a család kedves történeteit. De mióta tőzsdére vitte a cégét, megváltozott a világ!

Dörgedelmes kommentre kaptuk fel a fejünket csütörtökön délután: "Kedves Cikkiró! Nem írták el. Ha 2 percnél többet foglalkoztál volna a cikk megírásával akkor tudhatnád hogy Norbiék bizony így irják a nevüket hivatalosan. Az már más kérdés, hogy évek óta a médiában rövid o-val írják" - olvashattuk, majd hozzá teszi: "Milyen szánalmas erőlködés, hogy valami érdekeset írjon a tehetségtelen újságíró. Mert csak annyit ért, hogy fikázni kell, fikázni kell... A kútban élő békáknak fogalma sincs a tengerről...". Hozzászólónk igazán a szívén viselheti a Schobert, pardon ezentúl Schóbert család sorsát, mert kicsivel később egy másik nicknévvel is közzétette az Update-pár személyi adatait.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Tévedésünket természetesen készséggel bevalljuk, még akkor is, ha a fitneszcsalád - és valljuk be, ez azért nem annyira megszokott - a hivatalos papírokon is többféleképpen használja a nevét. "Norbi neve 14 cégben szerepel... Néha Schóbert Norbert, néha Schobert Norbert, néha Schóbert Norbert Ferenc néven említik" - olvastuk a Cinken, ahol részletesen elolvashatjuk, melyik cégében milyen néven szerepel Norbi.

Ma sem keltünk fel hiába! Ismét tanultunk valamit! Köszönjük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.