Kökény Attila: "Nőnek lenni nem jó!"

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán, AFP -
Kökény Attila Sztárban sztár Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap startol a TV2 új produkciója, a Sztárban sztár, amelyben Kökény Attila az Eurovíziós Dalfesztivál transzvesztita nyertese, az osztrák Conchita Wurst bőrébe bújik.

Ami Conchitának és a nőknek természetes, az Kökény Attilának kínszenvedés. A próba végén magas sarkú cipőjét hátrahagyva menekült a Megasztár 5 férfihangja a színpadról. De nem csak a női cipőtől akadt ki Attila: allergiás lett a sminkre!

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán, AFP

"Folyamatosan folyik az orrom, kiderült, hogy allergiás vagyok erre a sok sminkre, életemben először került ennyi minden az arcomra. Fogalmam sincs, hogyan fogom ezt kivédeni vasárnap este" - mesélte a Sztárban sztár próbáján.

"Beismerem, hogy egyáltalán nem éreztem jól magam nőként, ez nagyon kényelmetlen dolog. Conchita 50 kiló, én meg 80 kiló vagyok, ő sokkal nőiesebb, légiesebb, mint én. Könnyebben mozog és másképp éli meg a nőiességet, mint én. Nekem sokkal nehezebb, komoly erőfeszítés. A női lágy kéz- és szájmozdulatok nem jönnek automatikusan, egy hete gyakorlom ezeket rendszeresen otthon. De megpróbálom magamból kihozni a legjobbat! Még az a szerencsém, hogy az osztrák énekes nem sok extrát csinál a színpadon - például nem táncol, aminek nagyon örülök. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha a magas sarkúban még táncolnom is kellene! A haverjaim, a fiam és a lányom is folyamatosan cukkolnak, de hát ez egy show-műsor! A lányom már háromévesen magas sarkúban totyogott, mi férfiak menni sem tudunk benne" – nevetett Kökény megkönnyebbülten, miután hátrahagyta cipellőjét a színpadon és mezítláb menekült be az öltözőbe. "Kijelenthetem, hogy nőnek lenni nem jó!" - tette hozzá búcsúzóul.

Forrás: Istvan Ruff

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.