Vajna Timi: "Szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a gyémántot a koronához!"

Fotó: Life.hu -
Miss Universe Hungary korona Vajna Tímea gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatták, sőt a sajtó képviselői fel is próbálhatták azt a több millió forint értékű koronát, ami a Miss Universe Hungary szépségverseny győztesének a fejére kerül.

Vajna Timi új küldetést talált magának. A szépségverseny licencét birtokló Andy Vajna ifjú felesége úgy tervezi, hogy a nemzetközi média által is felkapott eseményekre a magyar szépségkirálynő is el fogja kísérni. Hungarikumot szeretne csinálni a lányainkból! A Life.hu a korona nyilvános bemutatóján járt.

Fotó: Life.hu

"Csak a verseny után mutatjuk be a lányokat, most a koronát lehet megtekinteni. Ez valóban egy királyi ékszer, a második legértékesebb korona, több millió forint értékű. Ezüstből készült, 1,17 karátos gyémántokkal díszített és 200 órát dolgoztak rajta. Remélem, nem fog lelépni vele a szépségkirálynő, mint nemrég Mianmar első nemzetközi szépségkirálynője. Előre biztosítottuk! Több gyémánt díszíti, de a középső legnagyobbhoz szerencsére nem a jegygyűrűmből vették ki a drágakövet!" - nevetett Timi, aki továbbra is titkolja a verseny 16 indulójának kilétét.

Fotó: Life.hu

"Olyan lányok is jelentkeztek a versenyre, akik megfordultak Sarka Katáéknál is (Miss World Hungary - a szerk.), de ők nincsenek a döntősök között. Katával nem konkurenciát jelentünk egymásnak, inkább segítjük egymást. A zártkörű versenyen, amit hétfőn interneten, a műsorhoz képest fél órás késéssel lehet majd megnézni, csak a meghívott szponzorok vehetnek részt. Az indulókat és a nyerteseket pedig a királynő megválasztása után lehet majd megismerni. Annyit elárulok, hogy nem egyenlányok szálltak harcba a koronáért: indultak szőkék, barnák, vörösek. Nekem mindegyikük tetszik, van pár favoritom. Úgy tervezem, hogy a legszebbeket magammal fogom vinni a nemzetközi eseményekre, pl. a Golden Globe-díjátadóra, hogy a világ jobban felfigyeljen hazánk lányainak legendás szépségére. Szeretném elérni, hogy mint hungarikumra tekintsenek rájuk" - mesélte a Life.hu-nak Timi, akinek férjétől, Andy Vajnától pár kulisszatitkot tudtunk meg a műsorról.

"A műsor megszervezése, a körítés többe került, mint a licenc megvásárlása. Jövőre szeretnénk, hogy televízión keresztül is követni lehessen a versenyt - majd meglátjuk, ki mennyit ajánl érte. A harmadik évben pedig Magyarországra hoznánk a Miss Univers World-választást is. Az idei eseményre egy nemzetközi sztár is érkezik - annyit elárulhatok, hogy nem egy énekes lesz" – tette hozzá Andy Vajna.

Vogue címlapra vágyik Miss Balaton, Király Lilihttp://www.life.hu/bulvar/20140825-vegre-nyaralni-mehet-balaton-szepe-kiraly-lili.htmlA 20 éves szépség úszik a boldogságban, és erre minden oka meg is van. Egy álma vált valóra, mikor kimondták a nevét a Miss Balaton 2014-es szépségversenyén, és ezzel az ő fejére került a díszes korona. Lili fiatal kora ellenére tele van vágyakkal, álmokkal, amiket nem rejt véka alá. Alig várja, hogy kezdetét vegye az az utazás, mely a cím elnyerésével jár, és ezzel új kapuk nyíljanak meg előtte.TV + Bulvár--Kulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-van-den-bosch-sydney-es-katona-gitta.htmlVasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: Hatalmas változáson ment keresztül a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-hatalmas-valtozason-ment-at-magyarorszag-szepe-versenyen.htmlAz ország legszebb lányának választották meg Kulcsár Edinát, aki gyönyörű arcát nem kizárólag a természetnek köszönheti. A korábban több szépségversenyen is felbukkant lány pár éve még egészen más külsővel próbálta megszerezni a legszebbnek járó koronát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.