Nagy lebőgés! Az X-Faktor nagy visszatérőit hazaküldték a mentorok

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Kocsis Tibor X-Faktor Szabó Ádám Fókusz mentorok Little G Weevil Danics Dóra Alföldi Róbert visszatérés Tóth Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Marci az idei év egyik nagy visszatérője az X-Faktorban, aki most nem szólóban próbálkozott. A tavaly szintén búcsúzó Pál Benjaminnal és a 2012-es évadban megismert Kolosai Fecóval álltak össze egy együttesbe.

Marci tavaly a második élő show-ig menetelt, de akkor hazaküldték őt a nézők. A tehetségkutató történetében először fordult elő, hogy olyan tért vissza, aki az élő showban már szerepelt. "Újra itt vagyok a srácokkal, csapatban megpróbáljuk még egyszer" – magyarázta korábban Marci, aki a tavaly szintén kiesett, Pál Benjaminnal és a ByeTheWay-es Ya Ou-val korábban együtt éneklő, Kolosai Fecóval hozta létre az Otherline nevű csapatot.

Forrás: RTLKLUB

A mentorok nagy elvárásokkal hallgatták a három fiú produkcióját. Mivel ketten már tavaly bizonyíthattak, illett volna túljutni a válogatón. A produkció azonban szánalmasra sikeredett. Az ének hamis volt, az előadás erőltetett. "Nagy reményeim voltak, de ez kudarc" – mondta döbbenten Gabi. "Marci mi történt magával? Mi ez a modoros műheppi hamisság?" – tette fel a kérdést Alföldi Róbert. "Én most látlak titeket először, de azt tudom tanácsolni, hogy vissza kell venni az arcból és a zenére kell koncentrálni" – magyarázta Little G Weevil. A fiúk a lesújtó kritika után lekullogtak a színpadról.

Nekik sikerült másodszor a bravúr!

Kocsis Tibor annak idején a Csillag Születikben próbálkozott, ám ott nem járt sok sikerrel. Az X-Faktor második évadát azonban megnyerte és karrierje azóta is töretlen. Muri Enikőt első alkalommal elküldték a mentorházból, majd következő évben Kocsis Tibor mellett állhatott a dobogón. Danics Dórát 2012-ben hazaküldték a mentorok, tavaly viszont ő lett a tehetségkutató első női győztese. Szabó Ádám a Csillag Születikben még harmonikájával próbálkozott és imádta a közönség. Az X-Faktorban már hangszer nélkül a hangját mutatta meg és majdnem a dobogós helyig menetelt. Az ő példájuk mutatja, hogy nincs lehetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.