szőrtelenítés Sztárban sztár Cher Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre megúszta a gyantázást Vastag Tomi, a Sztárban Sztár szereplője, pedig vasárnap este egy közismert énekesnő, Cher bőrébe fog bújni. Vajon a női estélyi ruhát szőrös férfilábbal fogja kombinálni?  

Tomi a műsor próbáján a fehér estélyi ruhából kivillantotta szőrös lábát, és mi csak reménykedünk benne, hogy vasárnapra sikerül eltüntetnie a szőrszálakat. Ő viszont egészen másban reménykedett, és szerencséje lett. Megmenekült!

Forrás: EVA/Eva

„Direkt hagytam az utolsó pillanatra a lábszőrtelenítést, és milyen jól tettem! Ruhát cserélünk, aminek a viseléséhez nem biztos, hogy meg kell szabadulnom a lábszőrömtől. Koncertfelvételeket néztünk, amin Cher bő nadrágban és fehér csizmában énekel, nem hosszú estélyi ruhában, mint amiben próbáltam. Az énekesnőre inkább a lenge öltözet és bakancs a jellemző, nem a nagyasszonyos stílus. A tűsarkú is kifogott rajtam, imbolyogtam benne végig. Nehéz lenne ebben bármiféle táncot kiviteleznem, szerencsére ezt a koncepciót feladtuk, mert a koreográfia kárára ment volna.

A női gesztusok amúgy sem állnak közel hozzám, hazudnék, ha azt mondanám, hogy otthon, a négy fal között ez lenne rám a jellemző. De semmiféle látványos mozgás nem az én világom, én az a csendes típus vagyok. Úgy mondhatom, hogy elefánt a porcelánboltban, ha táncra kerül sor. De ezekkel a személyiségtől távol álló feladatokkal lehet a legnagyobb sikert elérni, ezért szoktak Oscar-díjat kapni az előadók"- könnyebbült meg Tomi, aki sokat gyakorol, imádja ezt a pörgést.

"Ha 23 évesen nincs ehhez elég energiám és nem bírom ezt a tempót, akkor mikor? Aki nem élvezi ezt a folyamatot, ezt a munkamorált, annak nem kötelező ezt csinálnia."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.