Bereczki Zoltán Pál Dénes Hajós András TV2 Sztárban sztár Hevesi Tamás Liptai Claudia Majka Keresztes Ildikó Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális akrobatamutatvány, férfikönnyek, frenetikus produkciók a Sztárban sztár mágikus színpadán.

Az átváltozó show versenyzői a héten is varázslatos átalakuláson estek át. Keresztes Ildikó különleges színpadi látvánnyal és új frizurával rukkolt elő. Majka megkövette ByeAlexet. A lélekből kicsorduló férfikönnyek pedig hitelesek voltak. Nézzük, kik voltak a Life.hu heti favoritjai.

Az igazi katarzist Pál Dénes produkciója alatt éreztük. A fiatal énekes olyan jól utánozta Gergely Róbert különleges hangját, hogy ha nem nézünk oda, azt hittük volna, tényleg ő andalog a színpadon. Robi szexepilje, az elmaradhatatlan bibircsók is remekül állt Dénesnek - közös fotójukat itt nézheted meg. "Zseniális a hangod és szeretnék olyan fiatal lenni, mint te" – mondta Gergely Róbert. "Ilyen ingben az ember apja szokott kijönni autót szerelni" - utalt Dénes szerelésére Majka. "Ez volt a tökéletes produkció" – mondta Bereczki Zoltán, akivel maximálisan egyetértünk.

Hevesi Tamás a látássérült és különleges hangú világsztárt, Andrea Bocellit formálta meg. Kár, hogy Tamás a mikrofont futballbírói sípra cserélte, mert tökéletes hanggal idézte meg a operák sztárját. Hevesi a produkciója után sírva fakadt, potyogtak a könnyei. Valószínűleg a csukott szemmel való éneklés neki is különleges utazás volt, és éppen ezért sikerült lelkéből énekelnie. "Hálás ilyen feladatot kapni, akkor, ha az előadó ezt jól oldja meg, ez most sikerült" – mondta Majka. "Anyukám jut eszembe, aki szerette Bocellit és köszönöm neked, hogy ezt felidézted" – mondta Claudia, aki eszméletlenül dögös szettben zsűrizett megint. "Az énekesnek legfontosabb a szemkontaktus, egész héten ennek az elengedésére készültem" – mondta könnyeivel küszködve Tamás.

Végül a lányok közül Pásztor Annát választottuk, aki Kóbor Jánost utánozta. Mozgásban remekül, hangban kevésbé. Annától még mindig többet várnánk, de paródiának jó volt a mai előadása. "Sok apróságot fedeztem fel, ami építette a dolgot, főleg mozdulatokban" – magyarázta Bereczki Zoli. „Amikor a végén a billentyűs megtorpant és kezet akart csókolni, de nem tudta, most férfivel vagy nővel van-e dolga, na, azt hiszem, ez a pályád csúcsa" – mondta Hajós András.

A műsor kiesője Nagy Sanyi lett, aki a héten Mező Misi bőrébe bújt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.