Dukai Regina irdatlan nagy bugyit villantott

modell TV2 Marilyn Monroe bugyi Sztárban sztár Dukai Regina villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár szombat esti adásában Dukai Regina Marilyn Monroe bőrébe bújt. Természetesen a klasszikusnak mondható „monroe-s" bugyivillantós jelenet sem maradt ki a produkcióból.

Biztos mindenki emlékszik Marilyn Monroe ikonikus fotójára, amely a Hét év vágyódás című film forgatásán készült. Marilyn rálép a metró szellőzőjére, és a szoknyáját fellebbenti a szél. Dukai Regina a Life.hu újságírójának mesélte el, miért kért egy vágyölő bugyit a jelenethez.

Az eredeti Marilyn Monroe Forrás: www.hollywoodpsychicinsider.com

„Semmivel sem mutatok többet magamból, mint amikor kimegyek a strandra fürdőruhában. Nem zavar, hogy fellibben a szoknyám, ez a jelent hozzátartozik Monroe-hoz. Ráadásul nem egy csipketangában, hanem egy hatalmas bugyiban villantok. Én kértem, hogy takarja el az egész fenekemet. A próbán még kicsit kisebbet kaptam, igaz, az sem mutatott sokat" – magyarázta Regina.

Vastag Tomi megúszta a lábszőrtelenítésthttp://www.life.hu/bulvar/20140913-vastag-tomi-cher-boreben-meguszta-a-labszortelenitest-a-sztarban-sztarban.htmlEgyelőre megúszta a gyantázást Vastag Tomi, a Sztárban Sztár szereplője, pedig vasárnap este egy közismert énekesnő, Cher bőrébe fog bújni. Vajon a női estélyi ruhát szőrös férfilábbal fogja kombinálni? TV + Bulvár--Zoltán Erika titkos tárggyal segíti Sipos Petithttp://www.life.hu/bulvar/20140913-zoltan-erika-titkos-targgyal-segiti-sipos-petit-a-sztarban-szarban.htmlSipos Tomi és Zoltán Erika régóta ismerik egymást, kollegiális, sőt baráti viszonyt ápolnak. Az Irigy Hónaljmirigy együttes énekese, a paródia nagymestere vasárnap este a diszkózene királynőjét fogja megformálni.TV + Bulvár--Pál Dénes szenved a Sztárban sztártólhttp://www.life.hu/bulvar/20140911-pal-denes-a-the-voice-nyertese-vegig-fogja-szenvedni-a-sztarba-sztart.htmlPál Dénes, a Sztárban sztár versenyzője kénytelen lesz a műsor alatt végig elrejteni zöld szemét, ami valószínűleg egy kicsit hozzájárult ahhoz, hogy a TV2 tehetségkutatójában sikeresen begyűjtse a tinilányok szavazatait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.