Van egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetről

implantátum Nicki Minaj Beyoncé fenék internet plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. Igaz, akkor nem csodálkozhatnánk rá a rappernő műfenekére. Nem úgy, mint most!

Nicki Minaj fellépett a Fashion Rocks fesztiválon, és ahogy az lenni szokott, a fellépését meg is örökítették. A rappernő fejével, lábaival, testével, hajával nincs is semmi gond - a fenekéről viszont teljesen egyértelművé válik mindenki számára, hogy köze nincs a természetességhez.

Csak a fenekét figyeld! Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Elképzelhető hogy ezek után őt sem fotózhatja akárki. 2013-ban ugyanis Beyoncéval megtörtént a lehetetlen: előnytelen képek készültek róla a világ egyik legjobban várt eseményén. Az énekesnő ezt követően koncertjeiről kitiltotta a fotósokat, és csak az általa engedélyezett képek kerülhettek fel a világhálóra.

Ilyen egy borzalmasan sikerült fenékimplantátum

2012-ben sokkoló 20 másodperces videó terjedt a neten: egy bugyira vetkőzött nő egy laza mozdulattal fordította meg a fenekében elhelyezett implantátumot. A szakemberek szerint a videó nem átverés, az implantátum egyszerűen nem volt megfelelő módon rögzítve. A videót, amelyet a Life.hu is megmutatott, ide kattintva érheted el!
Sokkoló videó a plasztikai sebészet retteneteiről (18+)http://www.life.hu/kult/20140915-sokkolo-video-a-plasztikai-sebeszet-retteneteirol-a-17-brusszeli-rovidfilmfesztival-gyoztes.htmlFrédéric Doazan kisfilmje lett a 17. Brüsszeli Rövidfilmfesztivál győztese. A videó a nyugati társadalom szépségideáljának kritikáját fogalmazza meg a sokkoló képsorokkal. Íme.KultOrigoA plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--20 milliót költött plasztikára az aknatámadásban megsérült katonanőhttp://www.life.hu/drlife/20140825-szenzacios-atalakulason-ment-keresztul-az-egykor-katonakent-szolgalo-no.htmlHannah Campbell összesen 20 milliót költött plasztikai sebészetre és rehabilitációs kezelésekre, miután aknatámadásban súlyosan megsérült.Dr. LifeOrigoA nő, akinek tönkretette az életét egy plasztikai műtéthttp://www.life.hu/drlife/20140708-fenekimplantatumat-borzasztoan-elrontottak-renee-talley-ex-sztriptiztancosnonek-sokkolo-video.htmlEgy Las Vegas-i ex-sztriptíztáncosnő szerette volna formásabbá tenni a fenekét, ezért úgy döntött, implantátumokat rakat be. A műtét annyira rosszul sikerült, hogy azóta nem mer tükörbe nézni. Ha meglátod, nem lesznek kérdéseid.Dr. LifeOrigoJennifer Aniston elárulta, miért nem lesz plasztikai műtétjehttp://www.life.hu/trend/20140811-jennifer-aniston-elarulta-miert-nem-lesz-plasztikai-mutetje.htmlA Jóbarátok sztárja a sminkmester Bobbi Brownnak beszélt arról, miért nem fog soha kés alá feküdni.Trend--Hogy nézett ki Pamela Anderson az összes plasztikai műtét előtt? Megmutatjuk!http://www.life.hu/bulvar/20140612-pamela-anderson-szineszno-az-osszes-plasztikai-mutet-elott.htmlKedves tekintet, bájos mosoly, csinos orr, barna haj - előkerült Pamela Anderson gyermekkori fotója, amelyen 14 éves. Ez nem minden. Napvilágot láttak az első meztelenkedős próbálkozások is. Szilikoncicik nélkül.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.