Világbajnok sportoló az X-Faktorban

Forrás: facebook/Gömbös László -
X-Faktor világbajnok éneklés Gömbös László kick-box sport RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömbös László, ötszörös világ- és Európa-bajnok kick-boksz edző év eleje óta tanul énekelni, mert eltökélte, hogy jelentkezik az X-Faktorba.

A 24 éves Gömbös László a sportban már megmutatta tehetségét: az ötszörös világ- és Európa-bajnoki cím után most az énektudásával szeretne bizonyítani a mentorok előtt – írja a Bors.

Forrás: facebook/Gömbös László

„Január óta foglalkozom zenével, akkor vett rá Lévai-Hangyássy Hangya László, a Zorall zenekar basszusgitárosa, hogy a sport mellett kezdjek el énekelni. Míg a küzdőtéren magabiztos, addig a színpadon bizonytalan vagyok" – magyarázta Laci, akinek tanítványai szurkoltak a színpadra lépésekor.

„Egy pörgős számot dolgoztunk át lassú verzióra, kíváncsian várom a közönség és a mentorok véleményét. Azt azonban el kell mondanom, hogy akárhogy is alakul, soha nem tudnék felhagyni a sporttal" – nyilatkozta a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.