Keresztes Ildikó az életét kockáztatta a Sztárban sztárban

TV2 Sztárban sztár életveszély akrobata kockázat Keresztes Ildikó kockázatos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti Sztárban sztár színpadán az énekesnő biztosítókötél és védőháló nélkül tornázott 6 méter magasban. Ildi tényleg mindent bevállal a sikerért.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Sztárban sztár vasárnapi adásában Keresztes Ildikó minden bevetett; rövidre vágatta a haját, teljesen kiszőkült és akrobata-mutatvánnyal rukkolt elő. Ildi Pink bőrébe bújt és a levegőben biztosítás nélkül tornázott.

Forrás: TV2

„Pink egy vérbeli rockercsaj, mint én! Az életemmel játszottam, óriási kihívás volt az előadásom, de én kértem, hogy kötél nélkül csinálhassam meg!" – árulta el a Blikknek Ildikó, akinek négy nap alatt tanította be Vincze Tünde légtornász-specialista a lélegzetelállító gyakorlatot.

A TV2 a lapnak elmondta, orvos mindig van a helyszínen, de külön biztosítást nem kötöttek Ildikóra a veszélyes produkció miatt. Az énekesnő saját maga döntött úgy, nem használ semmilyen biztosítókötelet. A jelentős tornászmúlttal büszkélkedő Keresztes Ildikó remek formában van, és ezt tükrözte is a produkciója.

„A műsor rákényszerített arra, hogy formába hozzam magam. Miért ne nézhetne ki így, és miért ne lenne képes ilyen mutatványokra egy 50 éves? Jobban érzem magam a bőrömben, mint fiatalon!" – jelentette ki határozottan Ildikó, aki legközelebb Vikidál Gyula bőrébe bújik.

"Inkább megcsinálom ezt háromszor, mint Vikidált utánozni" - nevetett Ildikó a TV2 Mokka adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.