Miss Balaton Miss Universe Hungary szépségkirálynő Kulcsár Edina Miss World Hungary Kelemen Henrietta Király Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén már három szépségkirálynő fejére került korona. Megválasztották a Sarka Kata által jegyzett Miss World Hungaryt, a Balaton Szépét és a Vajna házaspár nevével fémjelzett Miss Universe Hungary címet viselő királynőt.

Miss Balaton az egyetlen olyan lány, akit életében először koronáztak királynőnek. A másik két szépség már rutinos versenyzőnek számít, mindketten bezsebelték már a legszebbnek járó elismerést a korábbi évek a Miss Hungary versenyén.

Kulcsár Edina nyitotta a sort, ő lett július 20-án a Miss World Hungary cím nyertese. Úgy tűnik, a magyar szépségkirálynő jó eséllyel pályázik a december 14-én, Londonban megrendezésre kerülő világdöntőn a Miss World címre is. A versenyt megelőző internetes szavazáson már egy ideje ő áll az első helyen. Edina 2009-ben kezdte el megmérettetni szépségét, 23 évesen a Miss Plastic versenyen a közönségdíjat és az első udvarhölgy címét szerezte meg. Ekkor még sötétbarna hajjal és egészen más arcformával rendelkezett, ami egy orrműtét után változott meg. Tavaly új külsejével ő lett a Miss Hungary szépségverseny második legszebb lánya, idén pedig Magyarország Szépe.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Augusztus elején Balatonfüreden megválasztották a Miss Balatont. A koronát és a megtisztelő címet egy 20 éves, hatvani szépség, Király Lili nyerte el, aki tele van vágyakkal, álmokkal, a továbbtanuláshoz pedig egy neves budapesti egyetemet választott, hogy gazdálkodás és menedzsmentet tanuljon. Alig várja, hogy kezdetét vegye az az utazás, mely a cím elnyerésével jár, és ezzel új kapuk nyíljanak meg előtte. A Vogue címlapjára vágyik.

Forrás: FB Király Lili

Hétfőn este pedig végre kiderült, hogy ki a Vajna házaspár szépségkirálynője! A Miss Universe Hungary 2014 cím bírtokosa Kelemen Henrietta, a 20 éves, albertirsai diáklány nem először kapta meg a legszebbnek járó koronát, 2012-ben választották meg Miss Hungarynak. Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a 2012-es Operabálon ő nyerte le a bálkirálynői címet. Henrietta nagy álma, hogy egy külföldi szépségversenyen is megmérettesse magát. Most lehetőséget kapott rá, hogy decemberben Brazíliában is induljon a világ legszebb lányai mellett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.