Bochkor Gábor ül Istenes Bence helyére a Music Fm-en?

Music Fm Istenes Bence Önindító rádiózás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence októbertől búcsúzik az Önindító című reggeli műsorból. A rádió vezetősége megkereste Bochkor Gábort. Vajon két év kényszerpihenő után visszaül a mikrofon mögé? Bochi kedvese, Várkonyi Andrea a Facebook oldalán reagált a hírre.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Istenes Bence október 1-től nem vezeti tovább a Music Fm reggeli műsorát. A minap a Blikk egyik olvasója kapta lencsevégre az 50 éves rádióst a Music FM épületében. Bochi nem tagadta, hogy ott járt.

Forrás: TV2

„Való igaz, hogy megkeresett Kiss Anikó, a rádió vezér- és programigazgatója, és felajánlotta, hogy töltsem be a megüresedett helyet. Egyelőre nem adtam választ, kaptam egy kis gondolkodási időt" – árulta el a lapnak Bochkor Gábor.

Kiss Anikó a Blikknek azt mondta, már jó ideje szeretné, ha Bochkor az ő csapatukat erősítené, és bízik abban, hogy a műsorvezető elfogadja az állásajánlatot. „Örülnénk, ha egy olyan rádiós lehetne a csapatunk tagja, akinek a nevéhez fűződik a reggeli rádiózás, hiszen Bochkor Gábor maga teremtette meg ezt a műfajt" – fűzte hozzá.

Friss! Várkonyi Andi a Facebookjára írta ki, hogy ő támogatja párját, de neki kell döntenie. "Azoknak, akik az elmúlt időszakban annyiszor kérdezték, hogy mikor már... Ha rajtam múlik, igen, de ebben Neki kell döntenie...Ti örülnétek? Tette fel a kérdést közösségi oldalán a híradós. Majd hozzátette: "Nyomjátok a lájkokat, mert mondom neki mennyi van és biztos ez is számít neki!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.