Debreczeni Zita ma már retteg a kifutótól

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
fotós kifutó Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita még mindig tud meglepetést okozni. A kifutókon és fotókon ismertséget szerzett egykori modell ma már elismert fotósként dolgozik, és esze ágában sincs visszaállni a színpadra, sőt.

Mióta hivatásos fotós lett Debreczeni Zita annyira maga mögött hagyta a kifutók világát, hogy egy kisebb, családias bemutatón is remegő lábakkal állt a színpadra. „Ennyire még sohasem izgultam" – cidrizett a bemutató előtt az egykori modell, akinek nem is tűsarkúban és szűk ruhában kellett végigvonulnia a színpadon, hanem saját, megszokott öltözékében, csak a csuklójára biggyesztett órát kellett láthatóan viselnie. Szerencsére sikerült végigmennie a kifutón, bár mi egy pillanatig sem kételkedtünk benne, hogy ez ne jönne össze.

Forrás: Cser Dani

"Teljesen magam mögött hagytam a kifutók világát, ma már a fotózásra koncentrálok. Nem mondom, hogy soha többet nem állok színpadra, de ez csak valami ritka, különleges alkalom lehet" - árulta el Zita. A bátrabb sztárokról készült többi képet itt nézheted meg!

/1409/Model2014917142943

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.