Hatalmas tetkót villantott Tóth Gabi

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi énekesnő tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi ismét sokkol! A vadabbik Tóth lány már megint extrém dolgot művel, amit kedd este mi is megtekinthettünk - igaz, még félkész állapotban! 

Tóth Gabinak nem csak a ruhája volt vadító, hanem a jobb alkarja is. Egy hatalmas új tetoválás díszíti, amely még nem készült el teljesen.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Instagram/Tóth Gabi

"Ez még most félkész állapotban van, csak holnap megyek kiszíneztetni!" - mondta egy partin Gabi, aki "Carmen" alakulásáról már ki is tett egy új képet az Instagramjára, ahol már színesedik.

Szerettük volna azt is megtudni, mit szól ahhoz, hogy nővére az ő bőrébe fog bújni a hétvégi Sztárban sztár adásában. Gabi sajnos nem tudta kifejteni a véleményét, mert az RTL Klub állítólag megtiltotta neki, hogy nyilatkozzon, szerencsére azért elengedték a TV2-be, hogy személyesen drukkoljon nővérének az első adásban. A partin készült többi képet a sztárokról itt nézheted meg!

/1409/Model2014917142943

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.