Életveszélyesen megfenyegették Kelemen Annát leleplező könyve miatt

Forrás: FEM3 -
fenyegetés Kelemen Anna könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan arról a Life.hu is beszámolt róla, Kelemen Anna könyvet írt. Nem is akármilyet: egykori politikus ügyfeleit, szeretőit adja ki a nyilvánosságnak. 

"Jól gondold meg! Kérlek! – mondta fenyegetően a telefonomba egy férfihang, azon a számon, amit a hirdetéshez használtam. Megrémültem, nem tagadom. Nem sokkal később újabb ismeretlen számról érkezett hívás, a gyomrom is görcsbe rándult. De most Szepesi Niki hívott, róla már hallottam a könyvei kapcsán. Megosztotta velem a tapasztalatait, és ha csak a felét kell átélnem annak, amit ő, már az is sok lesz. Megbeszéltük, találkozunk majd, tette hozzá." - mesélte az egykori Playmate a Borsnak.

Kelemen Anna Forrás: FEM3

"Annát igyekeztem megnyugtatni, hogy jól döntött. Nekem is felért egy terápiával, hogy kiírtam magamból mindent. De tény, nagyon nehéz hónapok állhatnak előtte. Fenyegettek, leszóltak, szidtak engem is… Az édesanyám napokig sírt emiatt, a nagymamám test­őrt akart fogadni mellém. Lesznek, akik a saját érdekeik vagy a családi béke megóvása érdekében mindent megtennének, hogy ezt megakadályozzák. Ugyanakkor idővel be kell látniuk, talán jobb, ha hallgatnak." - tette hozzá a korábban botránykönyvet írt, egykori úszó, Szepesi Nikolett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.