Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző helyett felesége, Bea asszony lett az RTL Klub favoritja a Gáspár családból, igaz, ehhez még Gáspár Laci is hozzácsapódik. Bár ő nem rokona Beának, csak Győzőnek.

Gáspár Győző nehezen viseli, hogy nem ő kerül a kamerák kereszttüzébe, hanem felesége, Bea asszony. Győző nemrég esett ki a TV2 kegyeiből, miután egy stábtagot bántalmazott. Utálkozó tekintete miatt nem volt kedve senkinek sem beszélgetni vele a Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatóján, ahol hemzsegtek a korábban rá is kíváncsi újságírók. Most viszont minden figyelem unokatestvérére, Gáspár Lacira és feleségére, Bea asszonyra irányult, amíg ő a háttérben üldögélt. Lerítt róla, hogy utálja a helyzetet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A család új főszereplőjét, feleségét Győző a hivatalos sajtótájékoztató után azonnal kimentette az újságírói kérdések elől, mert ha ő nem lehet a középpontban, akkor az asszony se legyen! Bea asszonytól pedig lett volna mit kérdezni, ugyanis elég érdekesen fogalmazott a Gáspár család részvételéről a realityben, amikor azt tudakolták, hogy most jóban van-e Lacival ,vagy sem.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Alig vártam, hogy megszabaduljak a Gáspár családtól, most pedig egy Gáspárral kerülök egy műsorba. Nekem Laci nem rokonom, csak a férjemnek" - jelentette ki Bea.

/1409/Vad_l201491815310Celeb vagyok, ments ki innen! - Végre kiderült, kik retteghetnek a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140918-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-sorozat-szereploit-bemutattak.htmlHivatalosan is bejelentették, hogy 6 év után kik mennek a dzsungelbe. Az eddig kiszivárgott nevek és helyszín után végre megtudtuk, hogy kiket visz az RTL Klub a legnagyobb a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület szomszédságába, hazánktól 8200 km-re rettegni a pókoktól, a csúszómászóktól, és vadállatoktól.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDebreczeni Zita ma már retteg a kifutótólhttp://www.life.hu/bulvar/20140917-debreczeni-zita-fotos-retteg-ma-mar-a-kifutotol.htmlDebreczeni Zita még mindig tud meglepetést okozni. A kifutókon és fotókon ismertséget szerzett egykori modell ma már elismert fotósként dolgozik, és esze ágában sincs visszaállni a színpadra, sőt.TV + BulvárOrigoElőször lépett fel együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/bulvar/20140917-iszak-eszti-es-dobrady-akos-eletukben-eloszor-egy-showban-lepett-fel.htmlVajon mi a közös a műsorvezetőben, Iszak Esztiben és vőlegényében, Dobrády Ákos énekesben, akik életükben először közös produkcióra kaptak fellépést? TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.