Tóth Gabi rákattant Gömbire

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi X-Faktor X-Faktor 2014 Alföldi Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2013-as szériájában jó dolga volt Tóth Gabinak. A fiatal énekesnő akkor a fiúkat kapta, és valószínűleg most sem bánná, ha ez így történne. Az egyetlen női mentor szívesen flörtölget a jelentkezőkkel és a majdani versenyzőkkel, a tehetségkutató harmadik adásában Gömbös László mozgatta meg fantáziáját. 

Jóképű, kick-box-edző és gyerekekkel foglalkozik. Ez a három tény elég is volt Tóth Gabinak, ahhoz hogy már a produkciója előtt odáig legyen Gömbös Lászlóért.

Forrás: RTL Klub

A mentorcsaj egy pillanatig nem titkolta, nagyon is bejön neki a jóképű énekes: "Jézusom, ez a pasi, mindjárt elájulok" - sóhajtozott, majd kijelentette, szívesen sportolna a sráccal. Még Alföldi Róbert pikírt megjegyzései sem vették el Gabi kedvét a további flörttől, László pedig természetesen továbbjutott. Persze, ehhez Gabi szavazata nem lett volna elég, mentortásait is meggyőzte Gömbi produkciója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.